9 de març del 2006

El PP de Tortosa recull firmes en secret i per sorpresa

Ens imaginem l'escena. Un grup de peperos baixant d'un cotxe, amb l'estand mig muntat al seient del darrera, i col·locant-lo a corre cuita davant del CAP El Temple, a una hora en què ja ningú travessa la plaça del Carrilet si no és que va d'urgències a l'ambulatori. Només una colla d'skaters patinen a les rampes de l'oficina de turisme, a punt de presenciar aquest acte ridícul, però potser pensant-se que aquell grup de persones està fent, a deshores, una campanya informativa sobre la diabetis. Qui no conegui Joan Bertomeu, Tomàs Castells o David Caminero no hauria pensat que allò era una recollida de signatures contra l'Estatut. Ara per ara, l'única prova gràfica és la fotografia que el PP de Tarragona va enviar ahir al vespre, amb un comunicat en què informen "del bon ritme" de la recollida de signatures a Tortosa. L'acció va fer-se per sorpresa, després que dijous passat se suspengués l'acte convocat a la més cèntrica plaça d'Alfons XII, per la negativa dels militants locals de posar-se a la taula de recollida de signatures. "Que es posi Joan Bertomeu, però no aquí a Tortosa, sinó a Deltebre", ens comentava un militant tortosí el mateix dijous al matí. De fet, el mateix militant ens va assegurar que havia estat convidat especialment a signar contra l'Estatut, i que finalment va signar no per convicció personal, sinó per seguir la línia marcada pel partit.
Finalment, la plaça del Carrilet va ser el punt escollit per fer el paripé, encara que si el que volien era amagar-se també haurien pogut posar-se a la plaça del 13 de Gener. Per les fotos sabem que hi havien el diputat de Deltebre, Joan Bertomeu; el seu número dos a l'Ajuntament de Deltebre, Tomàs Castells; la president del PP al Montsià, Isabel Salas, i també dos membres de la direcció del PP a Tortosa, el president local, David Caminero, i Miquel Àngel Monllau. Dues persones, aquests dos últims, que haurien signat el fax que un grup de militants locals van enviar a la seu central del PP negant-se a organitzar l'acte de dijous passat, i que segons algunes fonts haurien estat amenaçats de ser expulsats del partit. El portaveu del PP a l'Ajuntament, Antonio Faura, que també havia signat el fax de desobediència, era a la ciutat però no se'l veu a la foto i dubtem molt que hi fos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta