27 de febrer del 2007

Sabaté (PSC) convida els tortosins a fer un programa electoral amb quatre eixos

L'actual alcalde i cap de llista del PSC a Tortosa, Joan Sabaté, va donar a conèixer ahir les línies mestres del seu programa electoral, que estarà basat en quatre grans eixos: la promoció econòmica, el civisme, l'urbanisme i el medi ambient, i els serveis socials. «Des del 1999 hem treballat a partir del nostre model de ciutat, però Tortosa està creixent i cal anar renovant el model, aplicant-li nous impulsos», va remarcar Sabaté per justificar la participació directa dels militants del PSC i de la resta de ciutadans en la concreció del nou programa electoral. Segons Sabaté, l'objectiu és aconseguir una participació «més directa» dels ciutadans en la política local. El candidat del PSC va afirmar que Tortosa necessita polítiques actives de creació de riquesa, així com polítiques de civisme i de convivència, que ajudin a «integrar en positiu» els veïns autòctons i els nouvinguts. A més, Sabaté va remarcar que el model de creixement de Tortosa i els seus pobles ha d'estar entroncat amb un model de desenvolupament sostenible del territori. Finalment, Sabaté va apostar per dissenyar una ciutat per a les persones, en què els tortosins tinguin la major qualitat possible en àmbits com la cultura, l'educació, l'acció social, l'esport i la sanitat. La primera oportunitat que tenen els ciutadans per participar en la redacció del programa del PSC serà avui, a partir de les vuit del vespre, a la seu del partit.

El Punt (27-Febrer-2007)

20 comentaris:

  1. IM-PRESIONANTE !!!!. Al més pur estil Jesulin d'Ubrique.

    Què dimonis ha fet este alcalde i el seu grup socialista de govern a l'Ajuntament de Tortosa durant aquests 8 anys?. Ara necessiten saber que pensa la ciutadania?, que no han escoltat a la gent estos últims anys de govern?

    Bé, amb els fets els coneixereu!!!!. És ridícul aquest plantejament per part de l'alcalde Sabaté i el seu grup socialista i demostra la seva nula implicació en la gestió de la ciutat. Mare meua que malament anem!!!!

    ResponElimina
  2. Aqui, l'unic "impresionante" ets tu.
    Sou tan cansats.

    Que te a veure "las churras con las meninas"

    L'únic que es fa es com en altres campanyes, obrir el debat del programa electoral a tothom, i natros el PSC ja ho hem fet i ho tornem a fer. Es més Cinto, t'invito a que aquesta tarde et passes pel carrer Gil de Federich, nº2 aquesta tarde a partir de les vuit, el dijous 1, 8 i 15 també a partir de les vuit i ajudan's amb les teves propostes per a Tortosa al nostre programa.

    Perdò, m'havia oblidat que tu no pots fer propostes sols saps criticar. Bé si et be la llum i pots aportar alguna cosa vine, estàs invitat i seràs benvingut.

    ResponElimina
  3. pos quina prepotencia xic!!
    que a lo millor tu ens saps mes que ningu??
    ai tio listo tio listo

    ResponElimina
  4. Han estat sense escoltar a les associacions i entitats de la ciutat i de cop i volta volen sentir la nostra veu...per a que, per a passar de nosaltres 4 any més. El que ha de fer Joan Sabaté si vol escoltar l'opinió de la gent, o almenys la inmensa majoria de la societat civil tortosina i fer-mos cas es MARXAR!!!!!!!

    ResponElimina
  5. Fins quin punt, aquesta invitació a participar de la política municipal que ens fá el senyor Sabaté, te credibilitat el dia després de les eleccions..?Fins avui; hem asistit a una politica exclusivament de partit, en la que pocs ciutadans es senten identificats. El error principal, precisament ha sigut el no saber implicar a tota la ciutadania en el projecte de ciutat. L'autoritarisme , que no l'autoritat,ha estat moltes vegades un revulsiu precisament en aquesta participació que ara desitja el candidat..Un altre hándicap per mi molt important , ha estat el rodejar-se de regidors que exclusivament han fet de transmisors d'aquest autoritarisme al que em refería..I per cert; de dubtosa competèncía segons el casos...Ja ho va admetre ell mateix , en el seu escrit de presentació de candidatura..Molta sort a tothom... i a Tortosa en particular...

    ResponElimina
  6. MeRinas= raça d'ovelles.
    Meninas= cuadre de Velazquez.

    I ara mes seriosament, el que em presedeix diu que durant aquests anys el S. Sabate a fet politica de partit i no ha escoltat a la ciutadanía, jo dría mes: No ha escoltat ni als membres del seu govern ni a la majoria del seu propi grup, perque l'alcalde nomes escolta al Sr. Martín.
    De que punyetes serveix que una persona aliena al partit (inclus militant)fagi propostes per al programa electoral si despues fara el que voldra com sempre. I per si decas,jo ni faig una des d'aqui:
    Digui al programa si es bo o dolent que el futur alcalde, es dedique exclusivament a l'alcaldía.
    L'hi agrairia que em contestes;
    depenent 10 vots.

    ResponElimina
  7. Sabaté amb dedicació exclusiva a l'alcaldia?, jajaja. Per favor!. Sabaté només espera que li donen algun xollet, com ara el del senat.

    Quan va entrar d'alcalde va prometre dedicació obsesiva i exclusiva a l'Ajuntament, clar que llavors ho dia perquè havia de justificar el sou de 10 millonets de les antigues pessetes. Però oh! sorpresa, als pocs dies va marxar cap a Madrid i despues cap a Barcelona. Llavors es va acabar la dedicació obsesiva i exclusiva a la ciutat.
    Vergonyòs! I això és el que tornarà a fer, ni més ni menos.

    ResponElimina
  8. las churaras con la meninas i no las churras con la merinas te a veure amb la incultura d'algun que altre sociata a sou

    ResponElimina
  9. A l'anonim de les 4:39, es molt positiu el comentari que fas i penso que seria bo que pogueses a les sessions obertes que es faran i fer tu mateix la pregunta directament a l'alcalde, ja que aquesta es la voluntat de les xerrades.
    Per tant t'esperem al carrer Gil de Federic nº 2, 1er pis.
    Les xerrades sera avui dimarts 27, dijous 1, dijous 8 i dijous 15 totes a les 8 de la nit.

    T'esperem a tú i a tota la gent que hi pugui venir.

    ResponElimina
  10. Per què no parlem de tant en tant de l'Ampolla o Amposta, a vere les cagades quels seus respectius molt honorables han estat fent ultimament? No és que sigue especialment prosocialista ni prosabaté, però tant de partidisme infantiloide acaba carregant lo cervell

    ResponElimina
  11. La participació no se la pot creure ningú a n'aquestes alçades. És una manera de sortir a les notícies. Els de la plataforma Salvem el Velòdrom i del Canalet també poden anar? Se'ls hi farà cinc cèntims de cas? Quina pérdua de temps. En lloc d'anar a la seu del PSC, un bon sopar i un bon polvo. Prefereixo fer l'amor que no em donen pel....

    ResponElimina
  12. Sr. Sabate al cap de 8 anys ens vol escoltar?? no tenim vergonya!!
    a la gent de salvem lo velodrom no ens ha escoltat i crec que com natros tots

    ResponElimina
  13. Sabatés, Martins, Jornets, Ingles (la del "seu" benestar social), Roigs(el del foradet de l'idece de 900.000 euracos que este estiu estava de viatge a xina en tota la família...), Laosas, gisberts, beguers .... fora!!!

    I'l patronat "obrer" (juas, quin acudit) a reconvertir-lo en monument al noeliberalisme d'amagatotis (audis a6 del regidor martín, comilones al sant carles de remolins i al Rosa Pinyol pagant les arques municipals.... A dinar de menú, al menos mentres no s'haigue acabat lo POUM d¡una p...vegada, poca vergonyes!!!!!

    Los chicos de mossén Imsa s'han fet grans,.... i gordos.

    Sabaté... ves-te'n.
    Martín... ves-te'n.
    laosa... ves-te'n.
    Peralta.... sshhhhhhhhhhhhh
    Ginovart .... sshhhhhhhhhhh

    ResponElimina
  14. Ah, i no sóc convergent. Per si algú té la temptació d'acusar-me de versemblant "ignomínia".

    Però Bel li fot 100 patades a la "colla" que "governa" la ciutat....

    ResponElimina
  15. Això ja se vorà quan li arribe la seua hora, si és que li arriba... Jo no m'hi jugaria quartos

    ResponElimina
  16. Penós... Ell que ha expulsat de l´Ajuntament a qui pensava diferent i ha col.locat a tota la gent de la seva corda ara vol anar de dialogant i que deixa participar a la ciutadania. Quin morro tenen alguns quan s´apropen eleccions! Esperem que el fotin fora i que no es pugue acollir a les trampes de pactar en altres per desbancar a l´alcalde que legitimament ha votat lo poble.

    ResponElimina
  17. Tot seguit reproduexo el comentari que ja vaig fer en una altra noticia d'aquest mateix bloc: .....al PSC, no se silencia a ningu, però jo vaig assitir a una reunio restringida ó sectorial amb gent del partit relacionada concretament amb EMD's i pedanies i vaig tenir la feliç idea de criticar a L'alcalde i algun que altre regidor-a; no hem van tornar a convocar mai mes. Potser no se silencia explicitament, però no s'escolta.

    ResponElimina
  18. Quantes vides té un gat? La llegenda diu que set. Quanta credibilitat li queda al Sr. Sabaté? Cap. Entre tantes amb què es podria escriure un llibre la segÜent:

    El SR. Sabaté plega de diputat al Parlament. Surt a la televisió xupant càmera (que bon noi) tornant a l'insti a donar clases. El noi té regidors amb dedicació exclusiva (tenen més feina que ell es suposa) però plega de les Barcelones per tornar a donar les seves classes. Tornarà a sortir a la tele per dir que ja no dona classes, que se n'ha anat als Madriles, a pair uns bons plats de cocido? Per tal de no fer d'alcalde qualsevol cosa. Doncs podria plegar d'alcalde, home. I seguir anant a menjar cocido, callos i xurros a Madrid. Que amb tanta casqueria el cervell no funciona bé, que el colesterol obtura les artèries, no arriba la sang al cervell.. i les coses surten esgarrades.

    ResponElimina
  19. Au, va comenteu també les noticies culturals que ens posa Gustau, vaaa.. son interessants i així això no semblarà una trobada antisociata.. es que canseu. Ni una sola argumentació de nivell que pugui fer dubtar...

    ResponElimina
  20. Resposta al anónim de la 1,15 AM:
    Estic bocabadat del nivell de la teva aportació...Podríes rebatre el que aquí es diu i no ho fás..Es que a lo millor no tens prous arguments..?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta