18 de juny del 2009

Cristina Valero, reina de les Festes de la Cinta 2009

La pubilla de l'associació de veïns del Temple i Horta, Cristina Valero, ha estat elegida reina de les Festes de la Cinta 2009. Per la seua banda, la reina infantil serà Alba Llorach, de l'Agrupació de Veterans del CD Tortosa.

Publicat a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 18-06-2009 Pàgina 10

8 comentaris:

  1. Que jovenetes no?
    Gustau, ens pots dir quines son les noves i les velles? I les edats?
    Seguim pensant-sentint això del les reines i pubilles i pubilletes?
    Tenen algun argument d'existència actual?
    Lo rei de les festes qui és?
    L'alcalde? Lo Rei Joan Carles? Lo nuvi de la Reina? I si no te nuvi, l'amic de torn?
    I perquè reina i no "Gran Pubilla"?
    Algun il·luminat, com ho fou el canonge de Santa Maria per la Nostra Cinta, pot canviar el ridícul i arcaic model actual de festes?

    ResponElimina
  2. I perquè canviar, Mario? Tot ho hem de canviar? Els noms dels carrers, els monuments.... Perquè? Sabies que hi ha una cosa que es diu tradició?
    Canviem els correbous també?
    Alguna proposta per part teva com a model de festa més modern i "fashion"??....

    ResponElimina
  3. Les festes evolucionen i no. Tortosa en va sent exemple. I els mateixos tortosins han juntat tradicions i no-tradicions d'aquí i enllà per muntar unes segones festes que també son del gust dels tortosins. Molt populars i gens violentes, sense montes d'estruços ni bous capllaçats.
    I a les festes de Tortosa Iau no es fan correvedelles fa anys.
    Per sort!

    ResponElimina
  4. Si per sort...per això tothom fot el camp quan arriben festes de la Cinta, en canvi a tots els pobles on hi han bous, la plaça a rebentar.

    Mario les tradicions existeixen per respectar-les, tot i que la societat actual passa de elles, vos considereu progres però sol sou pobres d'esperit.

    ResponElimina
  5. Guti, no soc Mario, però les teves paraules m'han ofès.
    I què vols, a mí tot això de les jovenetes entrant en "societat" em sembla arcaic, masclista, i si m'apures una imitació de les festes de Berlusconi.

    ResponElimina
  6. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  7. La autoexclusió social no deixa de ésser una opció molt respectable i es que la Yuca així es defineix...Però el comparar aquests actes amb les festes de Berlusconi es un xic malaltís..El feminisme es una cosa i la femineïtat un altra, que no contradiu la primera..Yuca; tu a quin club pertanys ?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta