14 de juny del 2009

Epidèmia de cartells de la campanya de la TDT a les portes de Tortosa

Una nova epidèmia de cartells s'ha escampat pels carrers de Tortosa. Si fa uns dies us comentàvem l'aparició de desenes de cartells d'una campanya de l'agrupació Comerç Zona Centre de Tortosa, patrocinada per diferents institucions, avui es tracta de la campanya de la Generalitat, Connecta't a la TDT. Els cartells ens informen que Una tele sense TDT no és una tele, i que també que La TDT arriba a casa teva. Fins ara, havíem vist els cartells d'aquesta campanya a les parades de l'autobús, com també recordareu que vam comentar en aquest bloc quan van penjar a les marquesines de Tortosa, capital del Baix Ebre, els anuncis corresponents al Montsià. Però ara hi ha aquests cartells més menuts, que els responsables de la difusió de la campanya han apegat a les portes i portals de molts blocs d'habitatges, sense tenir en compte que la nova ordenança de civisme de Tortosa -ja en vigor- estableix sancions de 750 euros pel fet de penjar cartells en façanes i llocs no autoritzats. No sabem si l'Ajuntament aplicarà l'ordenança en aquest cas, però la realitat és que la normativa no diu que les administracions públiques estiguen exemptes de complir la limitació a l'enganxada de cartells. Qualsevol veí que haja vist que al seu portal han penjat els cartells de la TDT, podria reclamar a l'Ajuntament que sancionés la Generalitat amb 750 euros? El cartell de la imatge és d'un bloc d'habitatges del carrer Castelló, al barri de Ferreries.

4 comentaris:

  1. per cert, algú sap perquè no es veu el Canal Català CC, que abans, crec recordar, s'agafava on era canal 21 de Roquetes?.
    I Canal 9, encara no emet en digital?.

    ResponElimina
  2. "cucafera", crec que Canal Català, que aquí es deia Canal Català Ebre (CCE), a tancat. Per tant s’hauria de tornar a fer concurs per veure qui agafa aquesta freqüència. Recordem que el canal 34 es el que esta reservat per les 4 televisions locals, de les quals una a desaparegut l’altra no se’n sap res i crec que està igual que l’altra, el següent canal es Canal TE que es l’única que a hores d’ara té previst comença a emetre durant el 4t trimestre d’aquest any. I del canal públic està molt difícil que obri avanç de l’apagada analògica (abril 2010), ja que encara no disposa de res.
    Pel que fa a canal 9, està previst que emeti pel canal 62, junt amb IB3 (Televisió de les Illes Balears), els altres dos canals estan reservats per a TVC (que té previst obrir un nou canal pel setembre).

    P.D.: sí es tornar a fer un concurs per la TDT local guanyara Tortosa Televisió!!! Vos imagineu????

    ResponElimina
  3. m'ho imagino, però no m'ho puc creure:
    TTV

    ResponElimina
  4. Si com sembla, la enganxada d’aquests cartells forma part de propaganda institucional, no hi ha denuncia que valgui... Com veuràs les Administracions son sempre qui tenen en exclusiva la doble vara de midar...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta