16 de maig del 2011

Pere Vidal ja és director d'Agricultura a l'Ebre


Després de moltes setmanes d'espera, l'ampostí Pere Vidal ha pogut prendre possessió, aquest divendres passat, del càrrec de director dels serveis territorials d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural. L'actual regidor d'Obres i Urbanisme a l'Ajuntament d'Amposta ja havia estat delegat de Medi Ambient durant l'últim govern de Jordi Pujol. Les discrepàncies internes a CiU han estat el principal motiu del retard en el nomenament, ja que del retard d'aquest nomenament, ja que Unió reclamava que Agricultura, amb Josep Maria Pelegrí com a conseller, havia de tenir un director territorial d'aquest partit, però Vidal és de Convergència. De fet, els serveis territorials d'Agricultura han estat sense director més de dos mesos, ja que Pelegrí va destituir el socialista Antoni Espanya (candidat del PSC a l'alcaldia d'Amposta) el 4 de març passat. A més, Vidal també es va postular com a president del Consorci d'Aigües de Tarragona (CAT). El fet que aquest organisme haja quedat presidit finalment per l'advocat tarragoní Antoni Huber, que és militant d'Unió, podria haver facilitat que UDC acceptés el nomenament de Vidal a Agricultura.

5 comentaris:

  1. I jo que pensava que no teniem directors territorials d'agricultura i sostenibilitat perquè la Generalitat havia reduit els alts carrecs innecessaris!!!!!!!

    Què ilús sóc!!!!!!!

    Au xiquets, apreteu-vos lo cinturó a la sanitat i a l'ensenyament que la repartidora surt cara de mantindre

    ResponElimina
  2. Vaja, el caçador il·legal!
    A les oficines del Parc Natural del Port, a més d'estar la reserva de caça, posaran una botiga de perdigons i escopetes?
    Per cert Sr Pere el caçador, quina pena et van posar?
    Resar un rosari?
    Ja portes el carnet damunt?
    A que no hi ha vergonya al món dolent!?
    La propera noticia que posen seua enllaços a la Vanguardia. Per recordar la cèlebre cacera.
    O igual un enllaç a "La escopeta nacional"?
    "....
    Tan se val
    Per un bou tot és prou!
    Ara els somnis bedellò
    ...". Raimón

    ResponElimina
  3. Raimon, m'interessa saber més d'això que insinues, però no en trobo referències.. Em pots escriure, sis plau? locunena@hotmail.com

    ResponElimina
  4. I el de cultura, qui és el director de cultura ?

    ResponElimina
  5. Lo Pere Vidal, a banda de tot el que ha dit "Out the Time", és un més de la saga de convergents ilustres, que no amollen la cartera. D'aquest pegament a les cadires i "sopa boba" en tenim molts casos. Per cert, i no només a CiU, algun sindicat hauria de donar moltes explicacions. Ja ho he dit. Suposo que m'enteneu, no? Quan tenim un "pes pesant", no hi manera que es mogue.
    De totes maneres, Pere Vidal, o el Sanchet de l'Ampolla, i altres tortosins que encara estan apegats, son "casus belli"

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta