12 de juliol del 2011

Lluís Salvadó recomana 'La vida de Brian' i el llibre 'Espanya, capital París'


L'exdelegat de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Lluís Salvadó, qui serà el secretari general adjunt d'ERC si finalment Oriol Junqueras obté la presidència del partit, ha recomanat la pel·lícula 'La vida de Brian', el clàssic dels Monty Phyton que parodia la vida de Jesucrist. Ha estat en el número de juliol del butlletí L'Esquerra Nacional, la revista dels militants d'ERC. Segons Salvadó, 'La vida de Brian' és "un clàssic que des de l'humor reflecteix una realitat autodestructiva dels moviments d'alliberament, amb la qual massa vegades veig identificades certes actituds immadures dins de l'independentisme català". En concret, el republicà es refereix a aquesta escena de la pel·lícula dirigida l'any 1979 per Terry Gilliam.




D'altra banda, Salvadó també recomana el llibre 'Espanya, capital París' del canareu Germà Bel, "un dels intel·lectuals de referència del país". Segons l'exdelegat a l'Ebre, l'obra de Bel és una "molt bona síntesi de per què no convé Espanya en forma de repàs històric de la política radial i centralista d'infraestructures de l'Estat".

Via Nació Digital

5 comentaris:

  1. Aqui ho ha encertat de ple. Aquesta pel·li és dels millors que hi ha - i no ho dic per coincidencies amb el nom ...

    ResponElimina
  2. Genial, juntament amb "los caballeros de la mesa cuadrada", mai m'he rigut tant a una peli com en aquestes. La del "sentit de la vida" em va agradar però no em va fer riure tant.

    ResponElimina
  3. Actitud pròpia de qui no te mes gaire cosa a dir... La propera aparició publica de Lluis Salvadó serà per recomanar-nos les corrents gastronòmiques de la Ràpita ?

    ResponElimina
  4. Que em mori ara mateix si no pensava trobar-me a Mc Calan.
    La pròxima aparició teua serà quan aparegui una entrada sobre Salvadó ?. Ets més pesat que Victor Sandoval. Que no el coneixes? No m'ho crec.

    ResponElimina
  5. Suave, que me estas matando
    Que estas acabando con mi juventud
    Yo quisiera haberte sido infiel
    Y pagarte con una traición

    Eres como una espinita
    Que se me ha clavado en el corazón
    Suave que me estás matando
    Que estás acabando con mi amor

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta