2 d’agost del 2011

El govern sosté que l'edifici de les delegacions de Tortosa estarà enllestit al 2013


El govern català ha assegurat aquest dimarts que preveu tenir enllestit en nou edifici de les delegacions a Tortosa a finals de 2013. A més a més, les dues plantes de l'aparcament públic soterrat -amb 198 places- que incorpora el nou edifici del carrer Montcada podrien entrar en funcionament un any abans, és a dir, el proper 2012. Així ho ha afirmat aquest matí el delegat de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarés, durant una reunió amb l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel; amb la regidora del barri Centre i Nucli Antic, Matilde Villarroya, i amb representants dels col·lectius veïnals afectats per les obres. En la trobada també han participat tècnics de GISA i de l'empresa constructora ACSA. Així, Pallarès ha confirmat que les obres s'estan executant sobre el calendari previst. Tot seguit, ha estat quan Pallarès ha afegit que la Generalitat "està fent un esforç pressupostari molt important perquè l'obra estigui enllestida a finals de 2013". Per la seua banda, Bel ha reconegut que aquestes són unes obres molt complexes per la seua ubicació al cor del nucli històric. Així, l'alcalde ha agraït la paciència dels veïns i la col·laboració de les associacions veïnals, així com l'aposta del govern català pel nucli antic de Tortosa, tot i el context de restriccions pressupostàries. Finalment, els tècnics de l'obra han explicat als veïns el sistema de sensors que han instal·lat en totes les edificacions del perímetre dels treballs, i que els permet estar informats, en temps real, davant de les hipotètiques incidències.

Imatge Generalitat de Catalunya

4 comentaris:

  1. Si els terminis definitius son els que aquí s’exposen , “qualsevol semblança amb el projecte inicial, serà pura coincidència”, de lo qual me’n alegro, dons l’edifici en qüestió era de lo mes “rimbombant”. La funcionalitat es lo meu !

    ResponElimina
  2. Dubto que el sr Pallarès arrivi a inagurar-lo.

    ResponElimina
  3. Res de nou.
    "l'alcalde ha agraït l'aposta del govern català pel nucli antic de Tortosa" . Potser es el que toca dir, però....
    l'Hospital es tractava de fum i engany. ( ho van dir Pallarés i Sancho ) Això sí, el govern actual ( o es referia a l'anterior, el Sr, Bel ? ) ha apostat pel nucli antic. Quan fa que s'està treballant en el nou edifici de les delegacions ? La primera pedra la va posar el Vicepresident anterior al Febrer del 2010.
    Posats a treure pit, que s'hagués continuat amb el projecte de l'Hospital i paralitzat o endarrerit el de les delegacions......posats a prioritzar...
    S'ha parlar moltes vegades de que les grans obres sovint les comencen uns i acaben els altres, però, home, sense faltar a la veritat i no intentant capitalitzar més enllà del raonable. El pont Lo Pasador entre Sant Jaume i Deltebre, el Sr. Sancho ja reivindicava més protagonisme, per si alguna vegada havia dit que s'hauria de fer ( mireu si en van tindre de temps... ). Es prou conegut ( o no ) que va ser l'anterior govern el que va fer la llei de barris i la possibilitat consegüent de remodelar molts barris vells de Catalunya, entre ells el del Nucli Antic de Tortosa. Després es podrà discutir si no es va arribar a la primera convocatòria, si es va anar més o menys rapit en l'execució i tot el que es vulgui, però que es va fer més en uns mesos, posant fil a l'agulla, que en 23 anys de govern de CIU, es indiscutible.
    I ara ens hem de sentir... " el govern aposta pel nucli antic "......

    ResponElimina
  4. lo govern catala podria "apostar" per les escoles (on estan la nova escola i el nou institut de Tortosa, per exemple), les hospitals, l'atencio i plantilla necessari per a que funcionen bé els serveis d'educació i salut .... i deixar de "apostar" pel canal Xerta Senia que esta rebent uns inversions molt grans que despres verem a qui han beneficiat.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta