1 de setembre del 2011

Tortosa aixeca la barrera del pàrquing del Carrilet


Tortosa ha inaugurat aquest dijous al matí el nou aparcament soterrat de la plaça del Carrilet, en el marc del començament de les festes de la Cinta. De fet, durant els dies de les festes l'accés al pàrquing del Carrilet serà gratuït. L'acte ha estat presidit per l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i pel propietari de l'empresa concessionària Obredisa, Antonio Sabaté. Els han acompanyat les regidores d'Urbanisme, Meritxell Roigé, i de Mobilitat, Beatriz Viñuela, així com altres membres de la corporació i diversos ciutadans que han volgut conèixer de primera mà el nou equipament. L'obra ha inclòs també la reforma integral de la plaça del Carrilet, que dóna accés al CAP del Temple. El nou aparcament soterrat, el primer que es fa a Tortosa en 26 anys, té dues plantes i unes 200 places. La concessió és per a 50 anys i l'empresa ha invertit més de 2,3 milions d'euros en el projecte. Durant el seu parlament, Bel ha recordat que la construcció de nous estacionaments a la ciutat ha estat una prioritat per al govern municipal, i que ara cristal·litza amb aquest primer aparcament soterrat. Així, l'alcalde ha assenyalat que al pàrquing del Carrilet el seguiran els aparcaments públic del carrer Montcada i de la plaça Mossèn Sol, al nucli antic, i el de la plaça Joaquim Bau, al barri de Ferreries. A banda, Bel ha afegit que l'increment de l'oferta d'estacionaments ha de contribuir a què "Tortosa sigui cada dia una ciutat millor, més amable i on hi hagi menys excuses per aparcar malament".

Imatge Ajuntament de Tortosa

13 comentaris:

  1. Sembla que l’alcalde Bel expresi amb les mans que l’acces as ampli, pero puc fer una pregunta de pasarell ?
    POR DONDE SE ENTRAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ?

    ResponElimina
  2. El sentit de circulació a la zona no ha canviat. S'entra pel carrer Lamote de Grignon i se surt a l'avinguda de la Generalitat pel carrer de Maria Rosa Molas.

    ResponElimina
  3. Moltes gracies Gustau , i bones festes !

    ResponElimina
  4. Igualment! Bones festes a tothom!

    ResponElimina
  5. Del gris al negre del negre al gris... quina vida més grisa, i negra!

    ResponElimina
  6. Algú me pot dir què feia lo mossen de la parròquia beneïnt les instal·lacions al costadet dels gerifaltes municipals (que per altra banda se persignaven com si estéssen a misa...)? Què hem tornat a l'Edat Mitjana o què? És que estaven exorcitzant a la que diuen que és regidora d'urbanisme? Què s'ha dixat a casa la mantellineta i lo sífero? No sé si per ranci o per podrit, però este poble fa PUDOR.

    ResponElimina
  7. Quin susto !!!!

    Al vore la foto i els noms, a primer cop d'ull he pensat que ja teníem un regidor-constructor. Després m'he adonat que l'Antoni Sabaté regidor i l'Antoni Sabaté ( Obredisa ) no ténen res en comú, si traiem nom i cognom.

    Quin descans !!!!

    ResponElimina
  8. A banda que un es diu Antoni i l'altre Antonio. Per cert lo de les mans de l'alcalde ho fa per apartar al portaveu del PSC. No sigui cosa que es pensin que és tinent d'alcalde.
    O es que ha hagut un pacte CIU-PSC i Gustau no ens ho ha fet saber ?

    ResponElimina
  9. Tot arribarà, si convé a totsdos.

    Sino, al tiempo...

    ResponElimina
  10. El Parking del carrilet sempre tancarà a les 20:00?
    En cas contrari, això d'aixecar la barrera es una mica tendenciós (hauria de dir que tanca a les 20:00), perquè no es pot aprofitar el Parking per anar a les activitats de tarda/nit de les festes

    ResponElimina
  11. Dilluns de la Cinta, Tortosa buida, parking buit, negocis a p.p.c.
    Visca Barcelona i l'Eroski!

    ResponElimina
  12. negocis al Partit Popular de Catalunya ?

    ResponElimina
  13. a prendre pel c... a la quinta hòstia, on Crist va perdre l'espardenya ...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta