25 de febrer del 2012

Els 'indignats' de Tortosa protesten contra els rescat dels bancs



El moviment Acampada Tortosa 15-M ha organitzat aquest divendres al migdia una acció en contra del rescat al bancs amb diners públics. Es tracta d'una proposta sorgida de Democracia Real Ya i que s’ha convocat a tot l'Estat i de manera simultània. Així, una vintena de persones s’ha concentrat davant de l'oficina de la CAM a Tortosa, al número 9 del carrer Argentina, amb pancartes en què podien llegir-se lemes com ara “Stop rescats”, “Banc rescatat, Banc ocupat”, “El Banc no et rescataria" o "I a natros qui ens rescata?". Membres del moviment han entregat un manifest al director de l'oficina, s'ha llegit la declaració davant de la sucursal, i finalment s’han repartit octavetes informatives als vianants.

En el moment d’entrar a la CAM, però, els indignats han trobat la porta tancada i se’ls ha denegat l’entrada. Finalment, ha sortit el director i han acordat que entrarien dues persones, per poder fer l'entrega del manifest, però segons el moviment Acampada Tortosa 15-M, no se'ls ha permès l'entrada de cap càmera.

Un cop acabada la concentració al carrer Agentina, el grup s’ha dirigit cap al mercat central de Tortosa, on han continuat repartint octavetes i informant als ciutadans i ciutadanes. D'aquesta manera, Tortosa ha estat una de les tres ciutats catalanes, juntament amb Barcelona i Tarragona, que s’ha afegit a la iniciativa. L’acció ha transcorregut sense cap incident. Una de les principals exigències dels 'indignats' és el cessament dels rescats als banc amb diners públics.


Imatges Acampada Tortosa 15-M

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta