29 de febrer del 2012

La nova escola de Sant Llàtzer, una bona notícia



Primeres reaccions a la decisió del Departament d’Ensenyament d’avançar la creació de la nova escola del barri de Sant Llàtzer, a Tortosa. Les obres han de començar enguany amb un pressupost de més de 7 milions d’euros i un termini d’execució d’uns 20 mesos. Però a partir del proper mes de setembre, quan comence el curs 2012-2013, l’escola ja començarà a funcionar en uns mòduls prefabricats que la Generalitat instal·larà en uns terrenys municipals del parc de la plaça de la Unió, al mateix barri de Sant Llàtzer. Durant el seu pas per l’informatiu matinal Primera Columna, el president de la junta de personal docent de les Terres de l’Ebre, José Carlos Pobes, ha destacat que es tracta d’una molt bona notícia, ja que el projecte de la nova escola de Sant Llàtzer ha acumulat tot tipus de complicacions i de retards.

Per la seua banda, el portaveu del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans a Tortosa, David Benito, ha remarcat que les caragoles que s’instal·laran a la nova escola de Sant Llàtzer reuniran totes les condicions. De fet, és el mateix tipus de mòduls prefabricats que s’han posat al costat de l’edifici Betània, l’emplaçament provisional del nou institut Cristòfol Despuig de Tortosa. David Benito és alumne d’aquest mateix centre.

Finalment, el delegat d’Ensenyament del sindicat Comissions Obreres a les Terres de l’Ebre, Marc March, també ha celebrat la creació de la nova escola de Sant Llàtzer. Tanmateix, March ha afirmat que cal més inversió del Departament d’Ensenyament a les Terres de l’Ebre, per garantir l’equilibri territorial del país. Els participants en la tertúlia de l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre també han aprofitat per reclamar l’inici de les obres de l’edifici definitiu del nou institut Cristòfol Despuig. L’institut s’ha de construir als terrenys del pla parcial Temple Sud, al costat de la comissaria regional dels Mossos d’Esquadra, però encara no té data a causa de la crisi econòmica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta