22 de febrer del 2012

Les obres del polígon industrial de Bot, aturades del tot

L’alcalde de Bot, el socialista Lluís Agut, ha afirmat que la Generalitat deu 700.000 euros al seu Ajuntament, un deute que provoca que molts dels proveïdors d’aquest consistori de la Terra Alta estiguen cobrant amb molt de retard. Segons Agut, la part positiva és que l’Ajuntament només té un endeutament bancari de 50.000 euros, d’un pòlissa de crèdit. Però amb aquest deute per part de les administracions superiors, l’Ajuntament de Bot ho tindrà més complicat per tirar les dues obres més importants d’aquest mandat. Són el nou centre de dia de la població, que ja té les obres adjudicades a l’empresa tortosina Güeche, i la reforma de les casetes de l’antiga estació, per fer-hi un alberg, un centre de BTT, i altes serveis turístics vinculats a la Via Verda de la Terra Alta. Durant una entrevista feta dimarts a l’informatiu matinal Primera Columna, l’alcalde de Bot també va lamentar que la Generalitat haja aturat les obres del petit polígon industrial del poble, tot i que CiU havia dit en campanya que potenciaria la industrialització de la Terra Alta, i especialment aquest mateix polígon de Bot [llegiu-ho aquí].

En aquest sentit, el delegat de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, ha aprofitat aquest dimecres el seu pas pel mateix programa per replicar les declaracions de l’alcalde de Bot. Segons Pallarès, el projecte del polígon de Bot va començar quan el convergent Mariano Morelló encara era alcalde de la població, i Jordi Pujol president de la Generalitat. Segons el delegat, l’alcalde de Bot hauria de preguntar al PSC per què no va accelerar les obres del polígon quan governava a Catalunya, durant set anys de bonança econòmica. En la mateixa línia, Pallarès ha assenyalat que abans d’acabar les obres del polígon de Bot la Generalitat té altres prioritats, com ara desenvolupar els polígons de Camposines i Gandesa, també a la Terra Alta; el del Molló, a la Ribera d’Ebre i el Catalunya Sud, al Baix Ebre.

Imatge CiU

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta