26 de febrer del 2012

Núria Ventura, amb Maria Beltran i Lluïsa Lizárraga, lideraran el nou PSC de l'Ebre



La protagonista política del cap de setmana les Terres de l'Ebre és la diputada i portaveu del PSC a l'Ajuntament d'Ulldecona, Núria Ventura, que finalment ha estat designada com a primera secretària de la federació del PSC a les Terres de l'Ebre. En el congrés que s'ha celebrat aquest cap de setmana a Sant Jaume d'Enveja, Ventura ha rebut 57 vots, davant dels 22 vots que ha obtingut l'altre candidat a la primera secretaria dels socialistes ebrencs, l'alcalde de Batea i exdiputat, Joaquim Paladella. Per la seua banda, Ventura s'ha compromès a treballar "fort" per construir un PSC "fort i útil per a la societat". En la mateixa línia, la nova primera secretària del PSC ebrenc ha agraït la confiança dipositada en la seua persona, i ha afirmat que assumeix la nova responsabilitat amb "compromís, lleialtat, ganes i il·lusió". Ventura substitueix Antoni Sabaté com a primera secretària del PSC de les Terres de l'Ebre


D'altra banda, la nova executiva liderada per Ventura estarà integrada per l'alcaldessa de Tivenys, Maria Beltran, que substitueix Joan Sabaté en la presidència del partit a les Terres de l'Ebre; Míriam Galindo, secretària d'Organització; Francesc Miró, secretari d'Acció Política i Cohesió Territorial; Joan Alginet, secretari de Comunicació i Campanyes; Marc Mur, secretari d'Implantació Territorial; Bibiana Porres, secretària de Formació; Manel de la Vega, secretari de Política Municipal, i a la secretaria executiva Dolors Bel, Imma Casado, Lluís Melich, Ismael Villamon, José Domínguez, Consol Cordero, Cristina Bel i Gerard Gracià.

Els consellers nacionals seran Albert Alarcón, Francesc Miró, Bibiana Porres, José Emilio Bertomeu, Joan Sabaté, Antoni Sabaté, Enric Roig, Manel de la Vega, Gerard Gracià, José Martín Cid i Josep Martínez Costa. La comissió de Control Financer estarà formada per Víctor Valls, Genoveva Margalef i Álvaro Acero. Finalment, l'exdiputada i regidora ampsostina Lluïsa Lizárraga és la nova presidenta del Consell de Federació del PSC ebrenc, mentre que Josep Maria Simó és el responsable del Fòrum de Debat Progressista.



Imatges PSC de les Terres de l'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta