11 d’abril del 2012

Pellisa confirma que se'n va



L'alcalde de Rasquera, l'exrepublicà Bernat Pellisa, ha confirmat finalment aquest dimecres a la tarda que dimitirà durant els pròxims dies o setmanes, després que la consulta sobre el pla anticrisi i la plantació de cànnabis no aconseguís el 75% dels vots que havia exigit. De moment, no ha concretat si, finalment, la dimissió afectarà també tot l'equip de govern, com havia anunciat, i ha assegurat que el projecte de conreu de marihuana continua la seua tramitació. Pellisa, a més, ha denunciat i atribuït bona part del vot contrari al pla a una "persecució" política que arrenca amb la seua oposició a la candidatura d'Ascó al cementiri nuclear, com a president del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre.

Bernat Pellisa havia afirmat aquest dimecres al migdia que seria "conseqüent" amb el seu compromís polític de presentar la dimissió com a alcalde de Rasquera, després de no haver obtingut el 75% dels vots favorables en la consulta popular vinculant d'ahir dimarts, sobre el pla anticrisi i la plantació de marihuana. Pellisa havia convocat per aquest dimecres a la tarda una primera reunió amb el seu equip de govern i amb representants de l'ABCDA, l'entitat que promou la plantació de marihuana. Mentrestant, el portaveu de l'oposició, el convergent Bernard Farnós, també li havia reclamat que fos "coherent" i que fes efectiva la seua dimissió.



Vídeo ACN

11 comentaris:

  1. Xeic, Bernat!
    Amb un parell!
    Que n'aprenguen los titirinel.los i xuclabutaques.
    Si t'enyoraran!

    ResponElimina
  2. Per cert, al vídeo no es sent la veu.

    ResponElimina
  3. Ho sento Gustau, m'he baixat inclús l'flv del youtube, i res de res. Potser sigue un problema meu, però, sento tots els altres vídeos del youtube. Ja em sap mal.

    ResponElimina
  4. Potser és que només tens activat o en funcionament un sol altaveu, i el so del vídeo va només per un canal.

    ResponElimina
  5. No Gustau. Lo so si que està dintre del vídeo. He editat la única pista de so del vídeo i augmentat el volum un 1000%, i amb el ampli a tope, l'he pogut escoltar, baixet però.
    Segueixo sense npi del que hagi pogut passar.
    També l'he mirat amb Chrome i 'IE, i el mateix, so superbaixet que amb condicions normals no s'escolta.

    ResponElimina
  6. I has provat de veure el vídeo directament a YouTube? http://youtu.be/7ZHfIiTIxMg Potser hi ha algun problema a l'hora d'incrustar-lo, però ja dic que jo el puc escoltar perfectament...

    ResponElimina
  7. Deixa-ho, Gustau. Tinc un "poblema" i no se per on.
    ;-)
    A un portàtil va bé.
    Misteris de la ciència. Millor que sigue jo el que el tingue. Al cap i a la fi, com has vist, tinc recursos.
    Moltes gràcies per l'atenció i apa, a seguir que la roda no para.

    ResponElimina
  8. És comprensible que dimiteixi, crec que tot li ha anat massa gran al Pellissa, fins i tot des del seu propi partit l'han dixat sol (veure les declaracions de Monclús parlant com un convergent de tota la vida)i amb les amenaces del Puig de fotre als gossos damunt de la plantació...pos normal que l'home ho envie tot a pastar fang, llastima perquè m'hagués agradat veure`l fent de mosca collonera...però no són temps per heroicitats...al menos han conseguit que Rasquera sigue famosa, suposo que algun benefici ne podran treure.Molts que n'han fet de molt grosses no dimiteixen, i Pellissa que és més victima que botxí no li ha quedat altre remei...una altra injusticia de tantes.

    ResponElimina
  9. Jo no sé si és més víctima que botxí. El que sembla lògic pensar és que ningú el va obligar a dir que si no el recolzava el 75 % dimitiria. O sí ?. Llavors, si dimiteix, no fa res més que complir en allò que ell mateix es va comprometre a fer. Que l'acompliment d'una promesa pugui semblar estrany, això és un altre tema; però si no hagués fet el "valent" ara, no li caldria dimitir. Crec que n'hi havia prou -i tenia més lògica- en dir que dimitiria si no resultava guanyadora la postura del govern municipal.

    ResponElimina
  10. Jo tampoc sento la veu, ni incrustat ni sense incrustar. Uso Chromium sobre Ubuntu, però no crec que sigue problema de navegador ni de sistema operatiu.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta