16 de maig del 2012

Protesta contra les retallades durant la visita de Mas al campus de la URV



El president català no ha pogut descobrir la placa ni fer el seu parlament en l'acte d'inauguració ·

 El president de la Generalitat, Artur Mas, ha estat rebut amb una escridassa aquest dimecres a Tortosa, amb motiu d’una visita institucional que ha començat quan passaven pocs minuts de les dotze del migdia. El president ha inaugurat oficialment el nou Campus Terres de l’Ebre de la URV, al costat del rector Francesc Xavier Grau i de l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel. De fet, a l'entrada del campus, les juntes de personal d'Ensenyament i de Salut de les Terres de l'Ebre havien convocat una acció de protesta, en contra de la política de retallades de la Generalitat. Una concentració a la qual s'han afegit altres col·lectius independistes, del moviment 15-M i d'estudiants. Un fort dispositiu dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local s'ha desplegat al campus Terres de l'Ebre, al Parc de la Fira i en altres punts del barri de Remolins. Finalment, el president de la Generalitat no ha pogut descobrir la placa ni fer-hi parlaments, tal i com estava previst, ja que també hi havia estudiants concentrats en els accessos al campus i han preferit escurçar l'acte de la inauguració del campus per evitar conflictes.

Encara a la capital del Baix Ebre, Mas participarà en un dinar col·loqui amb empresaris, organitzat per la Cambra de Comerç al Restaurant El Parc. Finalment, ja a la tarda, el president de la Generalitat té previst visitar Móra d’Ebre, població on inaugurarà la reforma de l’ajuntament i també el nou centre cívic. A la tarda, Mas visitarà la zona cremada en l'incendi de Rasquera i del Perelló.

6 comentaris:

  1. te sentit inaugurar una cosa que fa mesos que funciona?

    ResponElimina
  2. I que va fer el "tripartit" malgastant segons ells, pero al l´hors d´inaugurar aixo tant s´i val.

    ResponElimina
  3. Encara recordo un gac del Polònia on al Mas, li muntaven una inauguració de ficció per així poder inaugurar alguna cosa i sentir-se un president complert (http://www.tv3.cat/videos/3787110).

    Ara veiem com el gac es fa realitat... amb il•lusió !!!

    ResponElimina
  4. Darrera hora, el Felip Puig també escridassat a #Rasquera. El foc ja fa temó i lo desastre del 95 a punt de repetir-se.
    #incendirasquera

    ResponElimina
  5. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  6. Estic cansat, com pot venir un dirigent de convergència a inaugurar l'edifici de la urv de Tortosa, pareix que se'n fotin. Amb això no vull donar a entendre que sigui socialista ni molt menys, no puc compartir uns ideals delegats des de Madrid i sense una hegemonia interna.
    Al que anàvem, amb vint i tants anys de govern convergent i ens han deixat a l'estacada, no sé si per incompetència d'ells o dels nostres propis governants, deixant-nos morts al sud de Catalunya, sense tenir un mitjà per evolucionar com seria haver creat un bon campus a Tortosa quan es va fer la urv.
    Estic totalment en contra d'aquesta classe política, ja sigui d'esquerres com de dretes, en contra de la seva carència d'implicació en la societat i tot el que comporta.
    Únicament i des d'aquest comentari, voldria donar gràcies al senyor Azael Fabregat, no es pot dir de cap altra manera que senyor, per haver sigut més intel.ligent per no haver-se posat dins d'aquest ambient podrit com és la política i intentar millorar la ciutat que ell s'estima mitjançant la seva posició laboral.
    De la mateixa manera que sento rebuig per la gran inmensa majoria política tortosina, solament sento orgull per tortosins que intenten fer de la seva ciutat algun lloc millor.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta