26 de juliol del 2012

Amposta farà gairebé els mateixos bous, amb menys pressupost

AMPOSTA (Montsià).- L'Ajuntament d'Amposta ha hagut de fer una important contenció en el pressupost dels actes de la Festa Major, tot seguint amb la política d'ajust que va començar l'any passat. De fet, s'ha reestructurat el programa de festes per celebrar-les amb menys dies. Tot i així, el consistori ha aconseguit mantenir gairebé el mateix nombre d'actes taurins, només quatre menys que l'any 2011. Per tot plegat, les festes ampostines es mantenen com les més taurines de les Terres de l'Ebre. Hi haurà nou dies de festes amb bous, dos menys que l'any passat, i amb un pressupost inferior als 70.000 euros, més d'un 15% menys. A banda, els ampostins responen a la pressió dels animalistes afirmant que són "els primers interessats" en respectar els animals i evitar polèmiques.



Foto: Manel Zaera, a Flickr

6 comentaris:

  1. si ets amposti i no t'agraden los bous... es com un feste fotre no?

    ResponElimina
  2. Jo meu pendria com un "namon de vacances".

    ResponElimina
  3. I si ets tortosí i no t’agrada la gent vestida d’època també te’n vas de vacances? I si ets tortosí i t’agraden els bous que fas? Te’n vas a viure a Amposta? Va home va...

    ResponElimina
  4. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. Ejem, Gutijaume. Una mica de "per favor".

    ResponElimina
  6. Jaume, ets molt jove per dir tonteries. Tu que vols ser un personatge public, tindries que donar respostes mes intelligents.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta