24 de juliol del 2012

La primera tinent d'alcalde del Perelló s'indigna amb Mena per haver recomanat vacances a l'Empordà

EL PERELLÓ (Baix Ebre).- La primera tinent d'alcalde del Perelló, la socialista Genoveva Margalef, ha aprofitat aquest dimarts al vespre el seu perfil a Twitter per criticar unes declaracions del conseller d'Empresa i Ocupació. I és que Francesc Xavier Mena ha demanat des de Figueres que els catalans sense un destí per a les vacances se'n vagin aquest estiu a l'Empordà, per ajudar a recuperar la zona afectada pels incendis. A través de diversos missages a la xarxa social, Margalef ha titllat de "vergonyós" el missatge de Mena, a qui ha acusat de practicar el discurs de les "dues Catalunyes". "Són diferents els focs del Perelló, Rasquera i el Pinell?", s'ha preguntat la primera tinent d'alcalde del Perelló, tot recordant que aquestes poblacions de les Terres de l'Ebre també han patit incendis importants aquest estiu.

En concret, la Generalitat ha demanat als turistes europeus que no cancel·len les seues reserves a la Costa Brava, arran dels incendis de l'Alt Empordà. Mena s'ha desplaçat a Figueres per trobar-se amb el sector turístic i, des d'allà, ha ancunciat que la Generalitat ja treballa per fer entendre als turistes europeus que la situació a les comarques gironines s'està normalitzant. A més, el conseller ha fet una crida als catalans que encara no han decidit el seu lloc de vacances perquè opten per l'Empordà, amb l'objectiu de recuperar la zona afectada per l'incendi. A més, a partir del setembre, la Generalitat difondrà la marca Costa Brava en els mitjans d'arreu del món i en les fires del sector, per reforçar aquesta destinació turística.

1 comentari:

  1. Pos no fa pocs segles que és així.
    Segles, si, segles....
    Per una orella els hi entra i per l'altra...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta