3 de juliol del 2012

L'ulldeconenc Oriol Romeu i l'asconenca Sònia Franquet, als Jocs Olímpics de Londres 2012

El jugador ulldeconenc del Chelsea, Oriol Romeu, ha estat seleccionat amb la selecció espanyola de futbol per disputar els Jocs Olímpics de Londres 2012. El seleccionador estatal olímpic, Luis Milla, ha donat a conèixer aquest dimarts la llista de convocats per als partits amistosos que es disputaran properament a Senegal i Mèxic, abans de la cita olímpica de Londres. En la llista de 22 jugadors hi ha Oriol Romeu, tot i que Milla descartarà quatre jugadors abans de viatjar a Anglaterra. A més de Romeu, hi ha convocat un altre jugador del Chelsea, Juan Mata. D'altra banda, la llista inclou jugadors del FC Barcelona (el nou arribat Jordi Alba, Martin Montoya, Thiago Alcantara i Cristian Tello) i del RCD Espanyol (Álvaro Vázquez).

Per la seua banda, la tiradora asconenca Sònia Franquet també serà a Londres per participar en els Jocs Olímpics, com a membre de l'equip estatal de tir olímpic. Aquesta serà la segona ocasió que Franquet participarà en unes olimpíades, després que l'any 2008 competís a Pekín. Fa quatre anys, la tiradora asconenca va classificar-se en nové lloc -empatada a punts amb la sisena, setena i vuitena classificades- en la modalitat de pistola esportiva i va acabar la competició d'aire comprimit en 14è lloc. Sònia Franquet va guanyar-se la plaça per als Jocs Olímpics de Londres 2012 l'agost de l'any 2010, durant el campionat del món de tir que va celebrar-se a Munich. En aquesta ocasió, Franquet va classficar-se per a la final amb la millor puntuació de les 8 finalistes i va quedar-se només a un pas de la medalla en acabar la final en cinquena posició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta