18 d’agost del 2012

Augmenta un 50% el turisme rus a l'estació nàutica de Sant Carles de la Ràpita


SANT CARLES DE LA RÀPITA (Montsià).- L’Estació Nàutica de Sant Carles de la Ràpita ha materialitzat aquest divendres un acord de col·laboració amb un nou operador de turisme rus, que ja ven els atractius de la badia dels Alfacs. Amb aquest nou acord, el turisme rus a l’Estació Nàutica ha augmentat un 50%, i suposa un suport interessant per a la vintena d’empreses associades que ja se’n beneficien. El nou operador és Coral Travel-Viajes Olimpia, qui ha destacat la seua voluntat de cooperar per promocionar la zona i els productes del Delta. Coral Travel, amb més de 20 anys de funcionament a tot el món, és una de les empreses líders del turisme rus i internacional.

Coral Travel promocionarà, per tant, els productes relacionats amb la badia dels Alfacs, com ara el lloguer d’embarcacions sense titulació, les degustacions de marisc, la pesca esportiva, o la degustació de les diferents receptes tradicionals del Delta. També es presentarà un nou producte cultural, que acull diferents punts de les Terres de l’Ebre i que té a la Ràpita com centre gastronòmic, amb degustació d’arrossos.

I és que el 70% del turisme rus que visita Espanya es dirigeix a Catalunya. Segons el rotatiu anglès The Guardian, enguany s’esperen rebre uns 750.000 turistes russos, que faran una despesa de 1500 milions d’euros. Rússia s’ha convertit en el sisè mercat del turisme de Catalunya, tot escalant quatre posicions només en un any. A la Costa Daurada, per exemple, el 40% dels hotels els ocupen turistes russos, tot omplint el buit dels turistes nacionals. Per aquest motiu, tant l’Estació Nàutica com l’Ajuntament de Sant Carles fan una valoració molt positiva de la iniciativa engegada l’any 2011 per captar aquest tipus de visitants.

Imatge EN La Ràpita

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta