4 de setembre del 2012

Ajornen fins dijous la retirada de l'antic pont del tren del centre de Tortosa

TORTOSA (Baix Ebre).- L'Ajuntament de Tortosa ha informat aquest dimarts que els treballs previs al demantellament de l'antic pont del tren que travessa l'avinguda Generalitat, previstos per a demà dimecres 5 de setembre, s'han ajornat ara al dijous 6 i divendres 7, amb l'objectiu que la retirada del viaducte es puga fer el mateix divendres o, com a molt tard, l'endemà dissabte. L'ajornament s'ha produït per un problema que afecta l'empresa a qui l'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries (Adif) ha encarregat el desmantellament.

D'altra banda, l'Ajuntament ha recordat que ha previst un dispositiu per garantir la mobilitat durant els dies que es facen aquests treballs, ja que es tallarà la circulació de vehicles al carrer Ronda Docs i a la mateixa avinguda Generalitat. Així, els desviaments del trànsit de vehicles es faran per l'avinguda Lleida i pel carrer Barcelona. Des de l'Ajuntament s'ha demanat la col·laboració de la ciutadania per tal de minimitzar els efectes d'aquestes restriccions a la mobilitat.

Imatge Ajuntament de Tortosa

3 comentaris:

  1. Potser l'espectacle més important a la ciutat en molts anys.
    Jo llogaria cadires i parasols per a l'ocasió, sense voler-hi fer competència al Bar La Ribera.
    M'hi trobareu allí un o altre moment.

    ResponElimina
  2. Suposo que les escales estaran plenes de xafardes. Jo si puc, lo primer. Tot i que crec que fan mal fet de traurel... Almeny per solidaritat als qur penjen pancartes per a futurs matrimonis.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta