21 de setembre del 2012

Barcelona World, una oportunitat per al moble la Sénia



LA SÉNIA (Montsià).- L’alcaldessa de la Sénia, Marutxi Ballester, ha valorat aquest divendres que la materialització del projecte Barcelona World pot representar una bona oportunitat per al sector del moble de la població, molt afectat per l’actual crisi econòmica. Durant una entrevista a l’informatiu matinal Primera Columna, Ballester ha afirmat que espera que la inversió puga tirar endavant al més aviat possible, ja que el sector del moble de la Sénia es pot beneficiar equipant amb els seus productes els diversos hotels del nou macrocomplex turístic que es construirà al costat de Port Aventura.

D’altra banda, l’alcaldessa de la Sénia també ha volgut destacar que Barcelona Word hauria de servir per desbloquejar la construcció de la futura autovia A-7 al seu pas per les Terres de l’Ebre. En aquest sentit, Ballester ha remarcat que es tracta d’una infraestructura fonamental per al territori.

En la mateixa entrevista, Ballester ha assenyalat que el sector del moble també necessita que la implantació d’Ikea a la ciutat de Tarragona puga afavorir els moblistes de la Sénia. L’alcaldessa ha explicat que, segons el delegat de la Generalitat, Ikea respondrà aviat a aquesta petició realitzada pel govern català. D’altra banda, Ballester ha confirmat que les obres de la planta de biomassa de la Sénia podrien començar en un parell de mesos. Finalment, ha avançat que la setmana que ve hi haurà una reunió dels municipis del riu Sénia, per tirar endavant la creació d’una via verda a la zona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta