17 de setembre del 2012

Bel insta l'Estat a seguir amb el traçat de l'A-7 a Campredó l'exemple d'entesa de la Generalitat per la C-12

TORTOSA (Baix Ebre).- Pocs dies després de la presentació del projecte de la C-12 al seu pas per Tortosa i el soterrament de l'eix de l'ebre com a solució per superar el traçat urbà, Ferran Bel ha fet aquest dilluns una crida al govern de l'Estat "perquè mostri la mateixa voluntat política i diàleg amb el territori que ha demostrat la Generalitat", a l'hora d'apostar per un traçat que ara sí que compta amb el suport dels ajuntaments afectats i dels veïns. "Insto l'Estat a què es replantegi el dibuix de l'A-7 amb l'objectiu de no trinxar el terme de Campredó, de la mateixa manera que el traçat de l'eix de l'Ebre proposat finalment pel Govern de la Generalitat ja no trinxa el Canalet", ha insistit Bel, després d'assenyalar que "si hi ha sensibilitat, voluntat i ganes de fer-ho, sempre s'acaben trobant solucions"

2 comentaris:

  1. Anar a la lluna també pot comptar amb la sensibilitat, voluntat i ganes de la població, però no per aixo farem viatges a la lluna cada setmana.

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta