18 de setembre del 2012

Caparrós (ERC) critica la 'incapacitat' de CiU i PSC per governar la Ràpita


SANT CARLES DE LA RÀPITA (Montsià).- El portaveu del grup d'ERC a Sant Carles de la Ràpita, Josep Caparrós, ha volgut valorar aquest dimarts la situació política del municipi, després de l’anunci del PSC de trencar el pacte de govern amb CiU. Segons Caparrós, aquesta ruptura del pacte de govern signat després de les municipals del 2011 "és una mostra més de la incapacitat d’ambdós partits per governar el poble i de no saber entendre’s per prioritzar la Ràpita davant de les seves polítiques partidistes". Per al portaveu dels republicans, és "inadmissible que, en les excepcionals i crítiques circumstàncies actuals, CiU i PSC no hagin estat capaços de tirar endavant un projecte de poble, i que ni tan sols hagin sabut entendre’s a l’hora de tirar endavant el pacte de govern".

"Des d’aquest moment, hem d’arromangar-nos per poder afrontar amb garantia tots els reptes que ens depara el futur immediat del nostre poble. La Ràpita necessita un projecte de govern sòlid i clar’, ha assenyalat Caparrós. En aquest sentit, el portaveu d'ERC ha afirmat que l’únic projecte important que ha impulsat l'anterior govern sociovergent ha estat el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM). Un document pel que Esquerra ha demostrat el seu desacord, ja que no representa el model de poble que els republicans s'havien plantejat per als propers 20 anys. "Així és que, per sortir d’aquesta situació en què CiU i PSC han deixat el govern municipal, optarem per la fórmula que, al nostre entendre, beneficiï més la Ràpita", ha conclòs Caparrós.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta