15 de setembre del 2012

Cleries inaugura a Amposta l'exposició col·lectiva itinerant Art jove Terres de l'Ebre



AMPOSTA (Montsià).- El conseller de Benestar i Família, Josep Lluís Cleries, ha inaugurat a "Lo Pati" Centre d'Art - Terres de l'Ebre a Amposta l'exposició itinerant i col·lectiva Art Jove Terres de l'Ebre 2012. Aquest certamen per a joves artistes ebrencs ha arribat enguany a la seua vuitena edició. La mostra exposa l'obra guanyadora i les quatre finalistes d'entre un total de vuit participants. El conseller Cleries i el delegat de zona de "la Caixa", Daniel Miguel Díez, han lliurat el xec de 500 euros que atorga aquesta entitat, a l'artista guanyadora del concurs, Elena Blesa, de la Sénia, per l'obra "Si em doneu cinc minuts, jo vos ho explico".

Durant l'acte, Cleries ha instat a la gent jove a prendre un paper especial en la construcció "del futur il·lusionador" que va començar dimarts a la Diada. En aquest sentit, ha demanat al jovent a oferir la seua capacitat de resistència i de compromís, tenint en compte que és sobretot per als joves per a qui es construeix el futur. El conseller s'ha compromès amb la guanyadora de la mostra, l'artista senienca Elena Belsa, a impulsar més espais a l'Ebre perquè els joves artistes del territori puguen exposar les seues obres. I és que Blesa ha traslladat al conseller, com fa en la seua obra, la seua preocupació per la manca d'espais que els joves artistes ebrencs troben al seu territori. Cleries s'ha compromès a estudiar la reflexió i "mirar de donar sortida a aquesta sana inquietud".

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta