4 de setembre del 2012

El Banc d'Aliments de la Reial Arxiconfraria de la Mare de Déu de la Cinta guanya el premi Dóna'm la Mà 2012

TORTOSA (Baix Ebre).- El Banc d'Aliments de la Reial Arxiconfraria de la Mare de Déu de la Cinta ha guanyat la tretzena edició del Premi Dóna'm la Mà, que atorga anualment l'Associació Mossèn Ovidi Tobias durant la celebració de les festes majors de la Cinta i en el marc de l'Espai Sant Domènec. L'acte va estar presidit, com és tradicional, per Xavier Salinas, bisbe de la diòcesi tortosina, pel president de l'Associació, José Luís Arín, i per l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel.

El guardó va ser recollit per membres de la Reial Arxiconfraria, els quals van agrair la distinció atorgada per l'Associació Mossèn Ovidi Tobias en un parlament que va recordar els dos anys que l'entitat treballa en la recollida d'aliments per a repartir-los entre les persones més desfavorides i necessitades de Tortosa.

En el transcurs del mateix acte, l'escultor Angel Acosta va ser objecte d'un reconeixement especial per haver estat el creador de la peça artística que simbolitza el premi i que es lliura als guanyadors de cadascuna de les edicions. L'acte va comptar amb la presència de l'exalcalde de Tortosa, Felipe Tallada, el qual va rebre una especial distinció per part de l'entitat organitzadora, com a agraïment per la plaça que, durant el seu mandat, es va dedicar al Grup del Temple a mossèn Ovidi Tobias.

Imatge Ajuntament de Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta