13 de setembre del 2012

El Ministeri d'Agricultura confirma que acabarà el nou passeig fluvial de Tortosa a finals de novembre


TORTOSA (Baix Ebre).- El Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient ha anunciat aquest dimecres que preveu finalitzar les obres del passeig fluvial de Tortosa a finals del pròxim mes de novembre. Es tracta de les obres del projecte de la segona fase del passeig que ha d'unir la ruta verda ja existent, i que procedeix de la Terra Alta, i una de futura via verda que unirà la capital del Baix Ebre amb la zona del Delta. L'actuació implica una inversió de més de cinc milions d'euros. Segons el govern de l'Estat, un dels objectius és garantir l'ús lliure i gratuït de les zones costaneres i riberenques associades al domini públic marítim-terrestre, així com recuperar el medi natural d'aquestes zones sovint degradades.

Per a això, s'està adequant l'antic pont de ferrocarril i es connectarà tot l'itinerari fins al pont del Mil·lenari. L'esmentat projecte s'emmarca dins de la relació d'actuacions encaminades a protegir i millorar el litoral marítim i riberenc, a càrrec pel Servei Provincial de Costes de Tarragona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta