20 de setembre del 2012

El PSC de Tortosa exigeix la urbanització dels antics terrenys de Renfe

TORTOSA (Baix Ebre).- El PSC de Tortosa ha instat aquest dilluns el govern municipal de CiU a posar-se a treballar en la urbanització dels terrenys recuperats a Renfe, després de gairebé sis anys “d'absoluta paràlisi” per iniciar la transformació urbanística de l'Eixample. Els socialistes consideren que després de la retirada dels tramats de la línia de ferrocarril -"una actuació de llarg abast planificada i signada pel govern socialista"-, és el moment d'urbantizar els terrenys. El portaveu del PSC de Tortosa, Antoni Sabaté, ha afirmat que la ciutat no pot perdre el tren de la modernitat, i dotar-se dels serveis que necessita.

Sabaté ha recordat que el 2006, l'anterior govern socialista de Tortosa va signar un conveni amb l'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries (ADIF) que repesentava la recuperació per a la ciutat de més de 22.000 metres quadrats. El projecte contemplava una edificabilitat de més de 24.000 metres quadrats -en vertical-, amb un 55% per habitatges i un 45% per a usos lúdics, comercials i terciaris, que incloïa els 6.000 metres quadrats de superfície comercial recollits en el Pla d'Orientació dels Equipaments Comercials (POEC). A més, el conveni preveia la construcció del gran aparcament del centre, una llarga reivindicació a la ciutat. “Aquesta és una bona oportunitat de creixement i de transformació de Tortosam amb la unió de les dues parts de l'eixample noucentista”, ha remarcat Sabaté.

Imatge PSC de Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta