14 de setembre del 2012

El PSC trenca el govern de Sant Carles de la Ràpita per 'falta de comunicació' amb CiU

SANT CARLES DE LA RÀPITA (Montsià).- “Tenim un projecte viu i continuarem treballant des de l'oposició perquè el futur del nostre municipi s'apropi més al que tots hem volgut i desitgem”, ha afirmat aquest divendres el portaveu del PSC a Sant Carles de la Ràpita, Josep Pitarch, després d'anunciar que els quatre regidors socialistes abandonen el govern municipal presidit per Joan Martín Masdéu (CiU).

El PSC de la Ràpita ha obert una nova etapa al municipi, després de deu anys al govern, amb la renúncia a tots els càrrecs i el trencament, per tant, del pacte de govern assolit després de les darreres eleccions amb CiU. Els motius que han donat han estat la "falta de coordinació i de comunicació" amb el soci de govern, als quals s'hi afegeix el constant "menysteniment" al qual s'ha sotmès al grup socialista. “Hem madurat molt aquesta decisió, perquè no és fàcil, però no podem mantenir-nos en un govern en què no hi ha una bona coordinació entre els seus integrants, en què hi ha sensibles desacords i en què hi ha una evident manca de comunicació amb l'alcaldia en temes de vital importància per al nostre municipi“, ha assenyalat Pitarch.

Els socialistes han deixat, per tant, les regidories que tenien delegades, i que ren Turisme; Serveis Socials; Governació, Interior i Seguretat; Ensenyament; Noves Tecnologies; Associacionisme, i Participació, a banda de la representació institucional en diversos organismes i institucions.

“El que ens va motivar a formalitzar el pacte és treballar pel nostre poble, però quan no es té en compte la posició d'una de les dues parts que formalitzen l'acord, cal ser conseqüents i continuar aquesta feina, però des de l'oposició”, ha reblat Pitarch. Amb tot, el regidor socialista molt clar que el PSC es mantindrà fins al final del mandat a l'oposició, des d'on es treballarà per construir l'alternativa que torni de nou un govern de progrés a la Ràpita. El portaveu socialista ha agraït el suport de l'assemblea de militants de l'agrupació local i de l'executiva de federació.

Imatge PSC Terres de l'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta