16 de setembre del 2012

Els Bombers donen per estabilitzat l'incendi forestal a Alfara de Carles, que ha cremat unes tres hectàrees


ALFARA DE CARLES (Baix Ebre).- Els Bombers de la Generalitat han donat per estabilitzat, al voltant de les 18.00 hores d’aquesta tarda, l’incendi forestal a Alfara de Carles. El foc, que es trobava al fons del barranc de l’Ullal, en una zona de difícil accés pels mitjans terrestres, ha avançat lentament ja que es tracta d’una zona amb combustible poc dens i de poca alçada . En aquests moments hi treballen, en les tasques d’extinció, una vintena de dotacions terrestres i cinc mitjans aeris que es retiraran amb l’arribada de l’ocàs.

A causa de l’incendi s’havia desallotjat la finca de l’Ullal on s’hi trobava també el restaurant del qual s’han fet marxar, amb els autocars que els havien traslladat, unes 150 persones. En aquests moments, i segons informa el cos dels Mossos d’Esquadra, els veïns de la finca no han tornat encara al seu domicili. D’altra banda, s’ha informat de l’incendi a 15 persones que es trobaven a l’Ermita de Santa Magdalena, però no ha estat necessari ni desallotjar-los ni confinar-los.

Segons les darreres informacions del cos d’Agents Rurals, el foc hauria cremat tres hectàrees, bàsicament de matoll, que pertanyen al Parc Natural dels Ports.

En l’operatiu de l’incendi també han participat set patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, a més d’efectius del cos d’Agents Rurals, entre d’altres.

4 comentaris:

  1. De l'incendi d'Horta ja no es diu res?

    En que treballa l’inepte delta-cero en l’actualitat?

    y los dos incendiaris confessos que fan ara?

    Qui els va contractar a aquests dos per calar foc?

    ResponElimina
  2. Jo crec que detras de tant de foc hi han politics.
    Avui mentre obserbava lo foc en gent del Reguers, ha sortit lo tema de que no plou xq tiren no se quin producte a l'atmosfera x que no plogue x no perjudicar les salines. Aixo sap algu si es cert? Si fos aixi, no se podria culpar de la sequia a esta gent i fer-los pagar els focs a ells i a ki ho permet? Vull dir lo cost dels desplegaments i dels afectats pels incendis.

    ResponElimina
  3. O sigui, si hi ha sequera per culpa de que no plou i no plou per culpa de que " no se quin producte " hi ha justificació per fotre foc al mon. Home....................
    Però vaja aixo de que si no plou és culpa dels polítics és vell: " Piove, porco governo "

    ResponElimina
  4. No, però hi ha més risc. Peró això en lo suposat que fos veritat. Jo pregunto si és cert.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta