5 de setembre del 2012

Els 'Incendis' d'Oriol Broggi i Els Amics de les Arts, en la nova temporada del Felip Pedrell

TORTOSA (Baix Ebre).- L'Ajuntament de Tortosa s'ha vist obligat a reduir en més d'un 30% la programació estable del Teatre Auditori Felip Pedrell per a la nova temporada de tardor-hivern. Amb tot, per compensar aquesta reducció de l'oferta, s'han mantingut els preus i la pujada de l'IVA en la contractació de companyies s'ha assumit des del consistori. 'Incendis', sota la direcció d'Oriol Broggi i la interpretació de Clara Segura i Julio Manrique, serà la única obra de teatre de la temporada; però hi haurà un concert de gran format amb 'Els Amics de les Arts'. També es manté, a més, els espectacles infantils en diumenge al matí.

El regidor de Cultura, Joaquin del Pino, ha presentat aquest dimecres la programació del proper quadrimestre del Teatre Auditori Felip Pedrell. La cartellera ve encapçalada per "Incendis", el divendres 26 d'octubre, una tragèdia moderna del dramaturg Wajdi Maouawad, dirigida per Oriol Broggi i protagonitzada per Clara Segura i Julio Manrique. En l'apartat musical, Els Amics de les Arts presentaran el seu últim disc "Espècies per catalogar", el dissabte 29 de setembre. L'oferta cultural del Felip Pedrell per a aquests últims mesos de 2012 es completa amb dos sessions de Diumenges en família, adreçades als més menuts, i fins a sis concerts musicals, entre els quals destaca el concert solidari "Un nen un somriure" que tindrà lloc el 10 de novembre i en la qual actuaran Pep Sala, Crator, Fabio Canu i Mònica Green, entre d'altres.

Pel que fa als Diumenges en família, el 21 d'octubre la companyia Rah-mon Roma representarà "Ballaruca d'arreu del món", mentre que el diumenge 25 de novembre Festuc Teatre posarà en escena "El soldadet de plom". En l'apartat musical, el 7 de setembre actuarà la Banda Simfònica de la Diputació de Tarragona. El 7 d'octubre serà el torn del Concert de Bandes Memorial Monclús. El 20 d'octubre el Grup Los Pàndols representaran "La Taverna de Can Cuscó". El 23 de novembre la Banda de Música de Tortosa protagonitzarà el Concert de Santa Cecília. I, finalment, el 25 de desembre hi haurà el clàssic "Lo Misteri de Nadal", de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries. Del Pino ha explicat que la nova programació cultural s'ha hagut de redimensionar, fruit de la difícil situació econòmica del moment. Tanmateix, el regidor de Cultura ha destacat la qualitat de les obres programades i el fet que l'Ajuntament ha decidit mantenir els preus malgrat l'increment de l'IVA.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta