23 de setembre del 2012

Els regidors del PSC d'Alcanar s'enfronten amb el primer secretari local, Albert Alarcón


ALCANAR (Montsià).- Els regidors del PSC a l'Ajuntament d’Alcanar, Ricard Bort, Javier Ulldemolins i Zoila Domínguez, han emès aquest cap de setmana un comunicat per mostrar la seua "indignació" i "rebuig" per la celebració de l'assemblea de militants que el passat 10 de setembre va rebutjar la presentació d'una moció de censura contra l'alcalde de la població, el republicà Alfons Montserrat, per part de CiU, PP i el mateix PSC. Segons el regidors, el primer secretari del PSC d'Alcanar, Albert Alarcón, va convocar per a l'assemblea "un col·lectiu de gent que fa molts anys que estan desvinculats del partit, tan desvinculats que alguns d'ells no paguen les quotes des de fa més de cinc anys". A Alcanar, ERC governa en minoria des que els regidors socialistes van decidir sortir del govern, el mes de juny passat.

Quant a l'assemblea del 10 de setembre, els regidors socialistes han afirmat que alguns militants van rebre la convocatòria quatre dies després de la celebració de l'acte, tot "deixant-los sense l’oportunitat de votar i poder mostrar el seu dret". Segons els regidors del PSC, el primer secretari local deu tenir motius "inconfessables" per haver convocat algunes persones amb retard. En aquest punt, Bort, Ulldemolins i Domínguez afirmen que Alarcón, tot i que el van votar com a primer secretari, ara han sabut que ha estat un "tasta partits". "El nostre ja és el quart que tasta, demostrant així la poca ideologia que té, ja que només busca els seus interessos particulars", afirmen els regidors del PSC, tot acusant-lo de voler encapçalar la llista dels socialistes en les properes eleccions municipals "sense importar-li gaire el mal que pot fer a un partit i a la gent que en formem part".

En la mateixa línia, els regidors del PSC afirmen que Alarcón es va reunir amb l'alcalde d'Alcanar sense informar el grup municipal, però després va dir que “el que toca ara mateix és fer una oposició  crítica al govern d’ERC, el qual no està donant resposta a les necessitats dels canareus i canareves”.
           
"Nosaltres, com a regidors del PSC, ens veiem amb l’obligació de defensar els nostres militants i vetllar pels interessos del partit, ja que tenim molts companys disgustats per les actuacions del primer secretari. El Partit Socialista sempre ha estat democràtic i transparent, i ningú farà canviar el seu tarannà", hi afegeixen Bort, Ulldemolins i Domínguez. "El nostre compromís el tenim amb la gent que ens ha donat el seu suport; el nostre compromís són les persones del nostre poble que d’una forma regular ens donen la seva confiança. Actuarem només convençuts que les nostres decissions seran per millorar la qualitat de vida de la gent del nostre territori", conclouen.

Finalment, demanen que Alarcón "no es deixe impressionar pels càntics de sirena". "Alcanar necesita polítics que donen, tant con puguen, sortida a les necessitats i carències que pateix la nostra gent", conclouen els tres regidors del PSC d'Alcanar.

1 comentari:

  1. Baix el meu punt de vista, ERC ha fet la millor tasca de les que s'han fet en décades i en diferència a l'ajuntament d'Alcanar. Els socialistes han sortit del pacte de govern per una rabieta d'una regidora i ara, per intentar tapar les males gestions que es varen fer al passat i que estan a punt de sortir a la llum, volen recuperar el poder al preu que sigui. No tenen vergonya!!!!
    Que deixin tranquils a un equip que ha treballat, i molt, per donar al poble tot alló que necessita i els números en tots els camps així ho demostren.

    Massachuches

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta