19 de setembre del 2012

En llibertat amb càrrecs els dos detinguts per robar i agredir un pagès a Masdenverge


AMPOSTA (Montsià).- Els dos detinguts pels Mossos d'Esquadra pel robatori i agressió a un pagès a la seua finca de Masdenverge han sortit aquest dilluns al matí en llibertat amb càrrecs, després de prestar declaració davant del titular del jutjat número 2 d'Amposta. El jutge ha imputat els dos homes com a presumptes autors del robatori amb violència i lesions que va patir Lluís Porta, veí de la Galera. El pagès, que encara es troba a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona recuperant-se de les lesions i fractures patides, va ser agredit per dos homes després d'instar-los a descarregar les garrofes que havien robat de la seua finca el passat dijous.

Els agents van detenir els dos homes el passat dilluns i, després de declarar a la comissaria d'Amposta dels Mossos d'Esquadra, han passat a disposició judicial aquest dimecres al matí. Després de respondre a les preguntes del titular del jutjat d'instrucció número 2 -aquest s'ha declarat coneixedor de la causa tot i que estava de guàrdia el número 3- tots dos han quedat amb llibertat amb càrrecs i sense fiança. D'acord amb l'auto judicial, estan obligats a comparèixer al jutjat els dies 1 i 15 de cada mes.

Via ACN (Jordi Marsal)

2 comentaris:

  1. Alguns encara es fiquen les mans al cap quan altres defensem l'enduriment de les penes per casos com aquests... Què en pensarà aquest veí de la Galera?

    ResponElimina
  2. Jo estic en tu, Jaume. O fins hi tot aniria més enllà, però dixem-ho esta.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta