11 de setembre del 2012

ERC de Tortosa penja una estelada gegant al pont del Mil·lenari de Catalunya


TORTOSA (Baix Ebre).- La secció local d'ERC de Tortosa ha penjat aquest dimarts una estelada gegant al pont del Mil·lenari, amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya. Per sisè any consecutiu, els republicans tortosins han volgut fer aquest acte reivindicatiu i simbòlic, però enguany han penjat una estelada de grans dimensions al pont del Mil·lenari de Catalunya. En anys anteriors, les senyeres independentistes s'havien penjat al castell de la Suda, al pont del ferrocarril, al pont de l'Estat, a la plaça d'Alfons XII i a la plaça Ramon Cabrera. Enguany s'ha penjat al pont del Mil·lenari de Catalunya, per remarcar "la voluntat d'existir de la nació catalana al llarg de la història", segons ha explicat Felip Monclús. [Més imatges al perfil d'ERC de Tortosa a Google Plus.]

D'altra banda, enguany ERC de Tortosa no ha celebrat el Vermut de la Independència, per permetre que militants i amics poguessen desplaçar-se a la manifestació de Barcelona que havia convocat l'Assemblea Nacional Catalana. Tot i això, sí que va ser nombrosa la participació de militants d'ERC en actes com la Marxa de Torxes per la Independència. A més, el grup municipal d'ERC ha participat en els actes oficials de la Diada organitzats per l'Ajuntament de Tortosa.

Finalment, ERC de Tortosa ha celebrat que cada cop hi ha "més banderes amb l'estel de llibertat als balcons de la ciutat". De fet, ha animat a totes les tortosines i tortosins a sumar-se a aquesta iniciativa.

Imatge ERC Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta