25 de setembre del 2012

Joan Castor Gonell (PSC): ‘CiU s’embolica amb la bandera per fer oblidar les retallades’



SANT JAUME D'ENVEJA (Montsià).-  L’alcalde de Sant Jaume d’Enveja, el socialista Joan Castor Gonell, ha aprofitat aquest dimarts el seu pas per l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre per manifestar les seues reserves sobre el procés cap a la independència que s’ha obert a Catalunya. Segons ha afirmat Gonell, encara hi ha molta feina per fer dintre del país, abans de voler caminar cap a l’assoliment de l’estat propi. En aquest sentit, Gonell ha acusat de CiU de “no haver jugat net” amb el debat sobiranista. De fet, l’alcalde de Sant Jaume d’Enveja ha assenyalat que el govern de la Generalitat s’ha passat els dos primers anys de la legislatura avançant les retallades en polítiques socials, sempre de la mà del Partit Popular. Gonell ha conclòs que en aquesta segona part de la legislatura, CiU vol embolicar-se amb la senyera per fer oblidar els ciutadans aquesta primera fase de retallades.

En la mateixa tertúlia sobre l’actualitat política, Gonell ha afirmat que el govern de Convergència i Unió està jugant a despistar els ciutadans. Amb tot, l’alcalde de Sant Jaume d’Enveja ha afirmat que ara ha arribat el moment de fer unes eleccions anticipades, i de què els diversos partits diguen clarament en els seus programes electorals quin és el seu model de relació que proposen entre Catalunya i Espanya. De fet, Gonell també s’ha mostrat partidari de celebrar un referèndum sobre la possible independència de Catalunya. En aquest sentit, l’alcalde de Sant Jaume d’Enveja també ha volgut destacar l’aposta federalista del PSC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta