20 de setembre del 2012

La Diputació inverteix 200.000 euros per eixamplar la carretera d'entrada al poble dels Reguers



ELS REGUERS (Baix Ebre).- La Diputació de Tarragona ha invertit prop de 200.000 euros en el condicionament de dos trams de la carretera T-342, d'entrada al poble dels Reguers (Tortosa). Les obres han consistit bàsicament en l'ampliació de la calçada i en l'eixamplament del pont sobre el barranc de la Vall Cervera. Aquests treballs han permès millorar la seguretat de la via, que comptava amb trams perillosos d'amplada insuficient. Aquesta actuació s'inclou en el procés de millora de la xarxa viària de la Diputació.

Imatge Diputació de Tarragona

4 comentaris:

  1. I això què alguns volien suprimir-les, CiU i ERC entre d'altres.

    ResponElimina
  2. I jo.
    Gutijaume, què passa, que ens vols dir que si no fos per la Diputació està millora no s'hagués fet mai ? No va així la cosa, home. Que l'obra la faci la diputació no vol dir res més que la competència del manteniment de la carretera és de la diputació, i si esta no existís pos dependria de la generalitat o, arribat el cas, de la Vegueria.

    ResponElimina
  3. El que vull dir és que les Diputacions continuen sent de gran ajut per al dia a dia dels petits municipis.

    ResponElimina
  4. La meua opinió és que això que estan fent és una merda. La carretera continua sense arcen. I ja fa dies que treballen. Quines maneres de gastar temps i diners en coses inútils.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta