19 de setembre del 2012

L’Escola Municipal de Teatre de Tortosa vol potenciar la pedrera d’actors i actrius



TORTOSA (Baix Ebre).- La directora de l’Escola Municipal de Teatre de Tortosa, Marga Julià, ha destacat aquest dimecres que la formació teatral pot ajudar molt els xiquets i els joves a millorar la seua expressió oral i corporal, i per tant a perdre el respecte a parlar davant del públic. Durant una entrevista a l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre, Julià ha assenyalat que eduquen els alumnes en el treball en equip i en el respecte cap als companys, uns valors que sobretot es treballen amb els xiquets més petits. I és que l’Escola Municipal de Teatre de Tortosa té alumnes a partir dels quatre anys, que complementen la seua educació amb els primers passos en el teatre i en la música.

De fet, durant la mateixa entrevista al programa Primera Columna, Julià ha afirmat que un dels reptes de l’Escola Municipal de Teatre de Tortosa, l’únic projecte d’aquest tipus a les Terres de l’Ebre, és seguir potenciant la pedrera de nous actors i actrius. En aquest sentit, la directora ha afirmat que el teatre és per a tothom, i que per tant hi ha cursos per a totes les edats.

L’Escola Municipal de Teatre de Tortosa manté oberta la seua matrícula fins a l’inici del nou curs, el proper 2 d’octubre, tot i que durant la primera setmana encara es podran fer noves inscripcions. Per aquest nou curs, l’escola de teatre incorpora com a matèria docent el claqué o tap dance per a adults, juvenil i infantil. A banda d’aquesta novetat, l’Escola Municipal de Teatre de Tortosa també oferirà les ja consolidades disciplines d’iniciació teatral, interpretació, teatre musical i tècnica vocal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta