16 de setembre del 2012

Publica a la portada amb el hashtag #marfanta, si puges les teues fotos a Instagram




Des que els telèfons mòbils van incorporar càmeres fotogràfiques i de vídeo, tothom que es troba en un esdeveniment o en un acte digne de ser noticiable pot convertir-se en un corresponsal improvisat. A més, gràcies a aplicacions per a smartphones com Instagram, la gent ha trobat una altra dimensió al fet de prendre i ensenyar les seues instantànies, tot compartint-les a través de les xarxes socials. Per això, si sou en qualsevol lloc de les Terres de l'Ebre, o simplement si sou de visita al nostre territori i el fotografieu amb Instagram, ara també podeu etiquetar les vostres imatges amb el hasthag #marfanta. Des de fa uns dies ja han començat a fer-ho gent com l'arquitecte i regidor del PSC de Tortosa, Enric Roig. D'aquesta manera, hem pogut veure diverses imatges de les últimes festes de la Cinta, la conferència de la Diada a l'EMD de Jesús o l'ofrena de les festes de Bítem. També l'usuari Eugeni Monllaó va penjar aquesta imatge de la senyera al balcó de la Cambra de Comerç de Tortosa, amb l'etiqueta #marfanta.

Si voleu, també podeu etiquetar les vostres imatges amb #marfanta, i sortiran publicades en un lloc destacat de la nostra portada. Marfanta.com vol publicar-les totes, per ajudar-vos a difondre i donar a conèixer les vostres fotografies i la vostra manera d'entendre i veure l'actualitat del territori, però també per promocionar els espais naturals, les festes, el patrimoni, la cultura tradicional o la gastronomia de les Terres de l'Ebre. I si no teniu un telèfon mòbil amb Instagram, també podeu enviar les vostres imatges a marfanta@marfanta.com, i ja ens encarregarem de penjar-les identificant-vos com a autors de les fotografies.

Instagram és una de les aplicacions de mòbil gratuïtes més populars del moment, ja que permet fer fotografies amb la càmera del telèfon i aplicar-hi tot tipus de filtres de llum, contrast i color, amb l'objecitu d'imprimir-hi efectes impactants i compartir-les a l'instant en les diverses xarxes socials. Actualment, Instagram compta amb més de 50 milions d'usuaris arreu del món; més de 1.000 milions de fotografies publicades, i més de 260 comunitats oficials repartides per tot el món. De fet, Instagram està converint-se en una eina molt important de promoció turística. A les Terres de l'Ebre, per exemple, els usuaris d'Instagram es poden localitzar al voltant de l'etiqueta #igersebre, amb més de 2.300 imatges compartides. També és força utilitzat el hashtag #terresdelebre, amb gairebé 2.400 fotografies penjades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta