13 de setembre del 2012

Tortosa amplia els estudis de l'Escola Municipal de Teatre

TORTOSA (Baix Ebre).- L'Escola Municipal de Teatre de Tortosa, amb seu al Teatre Auditori Felip Pedrell, encetarà a partir del proper 2 d'octubre els nous cursos 2012-2013, amb la incorporació com a matèria docent del claqué o "tap dance" per a adults, juvenil i infantil, a causa de la demanda pública per a poder treballar aquesta especialitat de dansa. La programació de l'Escola ofereix, així mateix, diferents disciplines per a totes les franges d'edat, com les ja consolidades iniciació teatral, interpretació, teatre musical i tècnica vocal.

El regidor de l'àrea de Cultura, Joaquim del Pino, acompanyat per la directora de l'Escola Municipal de Teatre, Marga Julià, ha presentat aquest nou curs docent, tot explicant el notable augment de l'alumnat matriculat en relació als cursos anteriors: "Aquesta integració d'alumnes nous -ha dit del Pino- és la constatació de que l'Escola és un referent a nivell de territori, més enllà dels límits de Tortosa". Per la seua banda, Julià ha explicat que, com a conseqüència d'aquest increment, l'Escola ha ampliat el seu claustre de professors, que passen a ser sis davant dels quatre del curs anterior.

La directora de l'Escola també ha dit que el curs té dos moments puntuals per donar als alumnes la possibilitat de posar en escena el resultat del seu aprenentatge, amb els espectacles que es porten a terme a voltes de les festes de Nadal i, finalment, a l'acabament del curs. Referint-se a aquesta cloenda del mes de juny, Julià ha recordat l'èxit de l'espectacle final del cicle 2011-2012, el musical "El Violinista a la Teulada", el qual l'Escola es planteja tornar a escenificar degut a l'interès demostrat pel moltíssim públic que no va poder veure cap de les dos representacions que es van fer abans de l'estiu.

La matrícula per a aquests nous cursos es troba oberta des del passat dia 4 de setembre, i es pot realitzar al Teatre Auditori Felip Pedrell de dilluns a divendres de 17.30 a 20.30 hores. Els cursos finalitzaran el proper 21 de juny de 2013.

Imatge Ajuntament de Tortosa

1 comentari:

  1. No em feu dir perquè, però en veure la foto m'ha fet vindre al cap el Ministre Wert i la seua dona Edurne Uriarte que l'han fitxat de tertuliana a TVE.
    TO-DO QUE-DA EN CA-SA !

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta