13 de setembre del 2012

Tortosa ja ha retirat el tram de l'antic pont del tren a l'avinguda Lleida

TORTOSA (Baix Ebre).- El desmantellament del segon tram de l'antic pont del tren de Tortosa ha pogut acabar aquest dijous, tal i com estava previst, amb la retirada del fragment de pont que travessava l'avinguda Lleida. Després que la setmana passada es procedís a retirar el tram de pont que passava per sobre de l'avinguda de la Generalitat, aquest dijous s'ha acabat de desmantellar l'altra part de viaducte. Aquest cop, per retirar-lo han estat necessàries dues grues de grans dimensions, ja que el tamany i volum de l'estructura feien molt complexa l'operació. Els treballs s'han allargat més de cinc hores i han comportat la reordenació del trànsit a la ciutat. Les grues han deixat el pont a la zona d'aparcament del parc municipal, on serà desballestat.

En les properes hores es desmuntaran les grues amb l'objectiu que durant aquesta tarda-vespre es puga reobrir l'avinguda Lleida a la circulació de vehicles i vianants. Els treballs per trossejar el pont duraran aproximadament una setmana, durant la qual hi haurà restriccions per aparcar en aquesta zona del parc municipal. L'actuació forma part de les obres de prolongació de la Via Verda pel pont del ferrocarril, que inclou també el recreixement de l'avinguda Lleida fins a la cota del parc municipal.

Imatge Ajuntament de Tortosa

3 comentaris:

  1. El pont s'ha de trossejar? Algú ha pensat de salvaguardar algun record? Amb la de rotondes que tenim, amb escultures horroroses com a decoració...

    ResponElimina
  2. Jo l'únic que puc oferir és un cargol ( tornillo ) que tinc qual record. Qui sap d'aquí 500 anys... Però reconec que com a centre per a rotonda és poc. Potser al mig del riu en substitució del "monument"

    ResponElimina
  3. Jo he pensat de fica un minimonstrument a la pilastra que ha quedat davant de les escales del parque.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta