9 de setembre del 2012

Troben en un camp d'Amposta el cos sense vida d'una dona jove amb evidents signes de violència



AMPOSTA (Montsià).- Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'una dona jove a Amposta, després que el cos sense vida de la víctima ha aparegut en una zona rural de la població, amb evidents signes de violència. El cos de la dona ha estat localitzat en un camp dels afores d'Amposta, on s'hi accedeix a través d'un camí. Tot i que encara es desconeix la identitat de la víctima, sí que se sap que es tractava d'una dona jove, segons ha informat la policia catalana. Els Mossos van rebre una trucada cap a les 13.53 hores de dissabte, tot alertant dels fets. Diverses patrulles s'han desplaçat fins a la zona rural on s'ha trobat el cos. El jutge de guàrdia ha decretat el secret de sumari, de manera que encara no se saben les circumstàncies de la mort de la dona. L'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial de Terres de l'Ebre s'ha fet càrrec del cas.

El cos ha estat trobat en un descampat al qual s'accedeix a través del camí rural Lligallo de Miralles, que es troba al quilòmetre 1.077,5 de la carretera N-340, a prop de l'espai natural de la Vall Llòbrega. Algunes fonts han assenyalat a l'Agència Catalana de Notícies (ACN) que la víctima podria ser una dona que es dedicava a la prostitució, ja que es tracta d'una zona on hi freqüenten moltes prostitutes que treballen a la vora de l'N-340.

Imatge ACN

2 comentaris:

  1. Seguim pitjor en quant a desenvolupament humà.
    Que es pot dir davant un assassinat de gènere?
    No sabem ni on som, ni on anem.
    Lamentable és poc.
    Seguim ocupant titulars per les desgràcies.
    Merda de societat!

    ResponElimina
  2. Me perdonaras, pero no he llegit en cap moment que l'assessi sigue home.
    Pero si, es lamentable.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta