16 de setembre del 2012

Un incendi forestal a Alfara de Carles obliga a desallotjar quatre autocars d'un restaurant al barranc de l'Ullal


ALFARA DE CARLES (Baix Ebre).- Els Bombers de la Generalitat treballen aquest diumenge a la tarda en un incendi de vegetació forestal que s'ha declarat al Parc Natural dels Ports. L'avís del foc s'ha rebut a les 14.29 hores a la zona del barranc de l'Ullal, dintre del terme municipal de l'Alfara de Carles. Així, en un primer moment s'han mobilitzat una quinzena de dotacions terrestres amb el suport de set mitjans aeris (tres avions i quatre helicòpters), però després el nombre de dotacions mobilitzades ha pujat a 22 vehicles i 12 mitjans aeris. Segons informa el cos dels Mossos d'Esquadra, com a mesures preventiva s'han desallotjat els clients del restaurant d'una finca i s'ha fet marxar quatre autocars de la zona d'aparcament. A la zona també s'hi han desplaçat tres patrulles de Mossos d'Esquadra i efectius del cos d'Agents Rurals. D'altra banda, els agents rurals han fet una primera valoració de la zona afectada, que ja seria d'unes dos hectàrees.

La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) ha emès aquest diumenge una nova prealerta del pla Infocat pel risc d'incendi que afecta sobretot les demarcacions de Terres de l'Ebre, Tarragona i Lleida, a més de la comarca de l'Anoia, a la Catalunya Central.

Via ACN

2 comentaris:

  1. A quina hora ha començat Gustau?
    Mobilitzar tantes dotacions i mitjans costa una bona estona.
    Gràcies!

    D'altra banda, merda!
    És un exclamació d'impotència, disculpeu.

    ResponElimina
  2. va començar a les 14:30h, els primers bombers terrestres arribaven a les 14:45h. Estàvem fent una ruta molt a prop i quan mos estàvem refrescant a les fonts del toscà hem vist la primera columna de fum! un bon susto que menos mal que s'ha quedat en poca cosa. Ara, a averiguar què ha passat.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta