13 de setembre del 2012

Un menor conduïa un cotxe a Amposta, amb el seu pare ebri de copilot

AMPOSTA (Montsià).- Els Mossos d'Esquadra han instruït diligències contra un menor que va ser sorprès mentre conduïa un cotxe per la carretera N-340, al terme d'Amposta, amb el seu pare de copilot. En un control de trànsit realitzat el passat dimarts a la nit, una patrulla de la policia va fer aturar un vehicle que s'incorporava a la carretera des d'un camí rural, i que en veure els Mossos d'Esquadra va fer marxa enrere, tot xocant contra un pal de llum. Quan els agents van identificar el conductor, que anava indocumentat, van comprovar que era menor d'edat i que, per tant, no disposava de carnet de conduir. Les diligències també s'han instruït contra el pare, que segons els Mossos presentava símptomes d'haver consumit alcohol, com a cooperador.

Segons han informat els Mossos d'Esquadra, les diligències s'han instruït contra el menor, de nacionalitat romanesa, per conduir sense haver obtingut mai el permís de conducció de la classe B, i contra el seu pare com a cooperador necessari, ja que a més de ser sabedor que el seu fill no disposava de l'edat ni del carnet, era present al lloc deixant-li conduir el cotxe.

L'estat d'embriaguesa del pare va fer impossible que es responsabilitzés del vehicle, del qual es va fer càrrec una tercera persona. Els Mossos d'Esquadra han remès les diligències al jutjat d'instrucció de guàrdia d'Amposta.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta