24 de setembre del 2012

Una baronessa britànica amb interessos a l'Ebre visita l'Ajuntament de Tortosa


La baronessa britànica Gloria Hooper ha visitat aquest dilluns l'Ajuntament de Tortosa, tot aprofitant la seva estada a les Terres de l'Ebre. La baronessa Hooper, que té interessos al territori, és membre de la Cambra dels Lords amb caràcter vitalici, en representació del Partit Conservador, i representant del Parlament anglès per a les relacions amb Amèrica Llatina. De fet, també ha estat presidenta del Canning House, una fundació privada per fomentar les relacions, l'entesa i col·laboració del Regne Unit amb Espanya, Portugal i els països iberoamericans. Abans també havia estat secretària d'Estat i eurodiputada, entre d'altres càrrecs institucionals. Hooper s'ha reunit amb l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel; amb el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, i amb primera tinent d'alcalde i diputada de CiU, Meritxell Roigé, amb qui ha conversat sobre l'actualitat del país i del territori.

Imatge Ajuntament de Tortosa

5 comentaris:

  1. Tots los gossets abandonats cap a England. Ja se sap les Baroneses la fal·lera que tenen per aquestes bestioles de llengua llarga.

    ResponElimina
  2. A vore si el Bel fa igual que el Cabrera, se la lliga i se'n va a Londres a fer de lord

    ResponElimina
  3. José Carlos, s'ha d'entendre com un desigs o una hipòtesi, el que dius ?

    ResponElimina
  4. What a fuck? English tory and Catalan tories are having a tea and talking about business. It's really important for Tortosa people?

    ResponElimina
  5. Fixe-vos en la postura corporal dels fotografiats. Estàs com a casa, eh, Ferran!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta