18 d’octubre del 2012

Bel garanteix que l’adquisició de la Clínica Terres de l’Ebre s’autofinançarà



TORTOSA (Baix Ebre).- L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha assegurat aquest dijous que l’adquisició de la Clínica Terres de l’Ebre per part de l’Ajuntament de la capital del Baix Ebre ha estat l’única solució per garantir la continuïtat de l’antiga clínica de L’Aliança a mig termini. Segons Bel, el govern municipal va iniciar els contactes amb els propietaris i amb la Generalitat fa mesos, en veure que la situació del grup de L’Aliança era molt delicada, i que l’empresa era comprada per diversos operadors més vinculats al món de les assegurances que a la prestació de serveis sanitaris. Durant una entrevista a l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre, l’alcalde de Tortosa ha destacat que el més convenient era que la compra de la clínica es fes a través de la societat municipal Gesat, la qual ja té experiència en la gestió de l’Hospital de la Santa Creu de Jesús al costat del grup Sagessa. Bel ha afirmat que l’operació servirà per mantenir els 121 llocs de treball de la clínica, així com la prestació de serveis sanitaris de caràcter privat, tenint en compte que és l’únic centre d’aquestes característiques a les Terres de l’Ebre.

En la mateixa entrevista, Bel ha destacat que l’adquisició de la Clínica Terres de l’Ebre serà una operació que podrà autofinançar-se, tenint en compte que el centre ha tingut una gestió econòmica rigorosa que ha permès que l’antiga Aliança siga viable per si mateixa. De fet, la clínica ubicada a la plaça Joaquim Bau de Tortosa ha tingut uns beneficis de 474.000 euros durant el 2011.

En aquest sentit, l’alcalde de Tortosa ha explicat que la negociació s’ha demorat en el temps fins que l’Ajuntament ha tingut la seguretat que l’operació era viable des del punt de vista econòmic. Bel ha recordat que GESAT crearà una societat per cristal·litzar l’operació, sense que l’adquisició de la Clínica Terres de l’Ebre no supose una càrrega financera ni per a l’Ajuntament ni per a la mateixa empresa municipal que ara gestiona l’hospital de Jesús, més enllà d’ajuts puntuals en temes de tresoreria.

2 comentaris:

  1. És reconfortant que els nostres polítics quan no hi ha més opció actuïn. Bueno, menys quan la gent se queda sense serveis, les llistes creixen, es tanquen quiròfans, l'atenció sanitària es deteriora dia a dia, es fan copagaments i euros per recepta i als sense papers se'ls fa burla dient-los el que han de pagar per tenir assistència... Sembla que això no tenia més opcions. I tampoc passa res, total...
    I suposo que el sr. Bel, igual que Pataqueta o la sra Roger no tenen cap motiu privat ni personal en tot això. No, clar que ho suposo.
    Però que sapiguen que ja estarem vigilants perquè no volem que s'exporti el model de corrupció sanitària que es va destapar a Reus i altres ciutats.

    ResponElimina
  2. ¿¿¿ Corrupción en CIU ???...

    Imposible !!! (El caso Millet es la excepción que confirma la regla).

    ¿¿¿ Apoyar el Sr. Bel las manifestaciones de tantos y tantos tortosinos en contra de los recortes en sanidad, especialment en el Hospital Verge de la Cinta ??? ...

    Siempre y delante de todos ( con la primera pancarta ) !!!... Bueno, si no ha ido nunca es porque sus obligaciones en Madrid en defensa de Tortosa y sus habitantes se lo impidió ...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta