31 d’octubre del 2012

Denunciat per vendre peix als carrers de Tortosa, sense condicions ni permisos


TORTOSA (Baix Ebre).- La Policia Local de Tortosa ha informat aquest dimecres que ara fa una setmana va comissar diverses caixes de peix en deficient estat de conservació en una furgoneta isotèrmica, al nucli antic de la ciutat. En el marc de les tasques de vigilància ciutadana, els agents van sorprendre una persona que estava efectuant venda ambulant a la via pública. Després de fer-li un seguiment, la Policia Local el va sorprendre descarregant la mercaderia des d'un vehicle frigorífic. El peix no tenia les garanties necessàries per a la seua conservació, i la policia va comissar 65 quilos repartits en vuit caixes, així com una balança. A més, l'home no portava el carnet de conduir, ni el certificat de transport, ni la documentació del vehicle.

El conductor, de 42 anys i veí de Sant Carles de la Ràpita, ja havia estat denunciat per les infraccions alimentàries i per la venda ambulant. A més, el dia de la intervenció, els agents també el van denunciar per no portar el carnet de conduir ni la documentació del vehicle, i tenir caducat el certificat de conformitat pels vehicles isotèrmics, refrigerats i frigorífics destinats al transport terrestre internacional de mercaderies peribles.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta