1 d’octubre del 2012

Jordi Jordan aspira a presidir ICV a les Terres de l'Ebre



TORTOSA (Baix Ebre).- El portaveu d’Iniciativa-Entesa per Tortosa, Jordi Jordan, ha confirmat que té previst optar a la presidència d’Iniciativa per Catalunya Verds a les Terres de l’Ebre, en substitució del també tortosí Jaume Forcadell. Durant el seu pas a l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre, Jordan ha assenyalat que no s’esperen altres aspirants al càrrec, després de la ronda de contactes que ha mantingut amb altres membres d’Iniciativa al territori. Jordan ha afegit que la convocatòria anticipada d’eleccions per al 25 de novembre està obligant Iniciativa a accelerar el procés de renovació dels càrrecs, tot i que es manté l’assemblea territorial per al proper 20 d’octubre.

D’altra banda, Jordan ha donat suport a la decisió de la diputada Hortènsia Grau de repetir com a cap de llista d’Iniciativa per la demarcació de Tarragona. El portaveu d’Iniciativa a Tortosa ha remarcat que Grau ha estat una de les diputats més actives de l’oposició, i també que ha presentat un gran nombre de mocions sobre les Terres de l’Ebre.En aquesta mateixa línia, Jordan ha afirmat que confia en què algun candidat d’Iniciativa de les Terres de l’Ebre puga anar en llocs de sortida en la llista dels ecosocialistes per la demarcació de Tarragona. I és que les primeres enquestes publicades atorguen a Iniciativa un possible segon diputat pel Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

Finalment, Jordan ha afirmat que no considera necessari l’avançament electoral, ja que CiU hauria pogut comptar amb Esquerra i Iniciativa per tirar endavant una consulta sobre la independència. Segons el portaveu tortosí d’Iniciativa, el govern d’Artur Mas ha volgut amagar els seus fracassos, començant per la negociació pel pacte fiscal, i les seues retallades en serveis socials, l’educació i la sanitat. De fet, Iniciativa centrarà la seua campanya en reivindicar el dret a decidir dels catalans, però també el model territorial i el model social, amb la defensa de l’estat del benestar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta