21 de novembre del 2012

Agricultura farà el peritatge dels danys a les finques pels aiguats als Reguers


ELS REGUERS (Baix Ebre).- El Departament d'Agricultura assumirà el peritatge dels danys ocasionats a les finques i camins rurals pels aiguats del passat dissabte al poble dels Reguers, al terme de Tortosa, segons van acordar els afectats, els serveis tècnics de l'Ajuntament de Tortosa i representants de la mateixa Generalitat. El consistori s'ha compromès a distribuir a partir d'aquest dimecres els formularis, perquè els propietaris hi puguin fer constar les destrosses patides en finques, que hauran de ser retornats abans del 5 de desembre. Els mateixos serveis tècnics municipals comunicaran al mateix Departament les afectacions en camins rurals, amb l'objectiu que els peritatges es puguin fer al més aviat possible.

En una reunió que va tenir lloc aquest dimarts a la nit a les dependències municipals de la pedania, per tractar l'avaluació dels danys i la possibilitat de demanar ajut a les administracions, alguns afectats van deixar palès, en la línia del que ha denunciat el sindicat Unió de Pagesos, que els defectes de disseny en la construcció de la carretera que uneix el poble amb Alfara de Carles haurien ocasionat la gran avinguda d'aigua que va afectar el nucli urbà i les finques properes. Segons argumenten, els insuficients desguassos instal·lats als cursos dels barrancs haurien propiciat que la carretera -de titularitat de la Diputació de Tarragona- actués de barrera, tot dirigint la massa d'aigua en direcció a la població.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta