22 de novembre del 2012

Així van fer la crida al vot els candidats del #25NEbre al #debatcanal21



 TERRES DE L'EBRE.- Unes eleccions històriques, en què a més del suport al dret a decidir del poble de Catalunya també estan en joc la validació de les mesures i les receptes econòmiques que els diversos partits han previst per donar resposta a la crisi internacional. Això és el que van assenyalar, amb diferents paraules, els candidats ebrencs de CiU, el PSC, el PP, Esquerra i ICV-EUiA, a l’hora de demanar el vot a la ciutadania, en el tram final del debat electoral de Canal 21 Ebre. Així, es van escoltar frases com que els catalans també hauran de decidir el 25 de novembre com cal sortir de la crisi, amb retallades o sense; que Catalunya està en un carreró sense sortida; que cal fer un pas endavant per aconseguir més recursos per a Catalunya i per a les Terres de l’Ebre, o que cal un gran consens de totes les forces polítiques per avançar cap a la independència. Només la candidata del PP va desmarcar-se clarament de qualsevol discurs sobiranista, i va apostar per mantenir-se dintre d’Espanya per no haver de sortir d’Europa i del seu finançament. Per tant, així és com els candidats ebrencs van demanar el vot en el debat electoral de Canal 21 Ebre.

D'altra banda, el debat electoral de Canal 21 Ebre va tenir vida més enllà de la seua emissió en directe per la TDT, ja que també es va poder veure, des de la mateixa hora, a les deu de la nit, al canal de YouTube de Canal 21 Ebre. Per tant, també es va poder seguir simultàniament als webs Canal21Ebre.com i Marfanta.com, així com a les diverses xarxes socials. En aquest sentit, segons www.followthehashtag.com, cap a la mitjanit, més de 70 persones havien generat més de 585 missatges a Twitter, amb una mitjana de 25 missatges cada hora. Unes xifres que certifiquen que l’impacte del debat de Canal 21 Ebre en aquesta xarxa social va ser molt superior a la del primer debat televisat amb els mateixos candidats, dimarts passat en un altre canal de l’Ebre. De fet, molts dels tuitaires habituals de la política ebrenca van optar pel debat de Canal 21 Ebre, encara que a 8TV s’estava emetent, pràcticament a la mateixa hora, el debat a tres amb Artur Mas, Pere Navarro i Alícia Sánchez Camacho.

1 comentari:

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta