11 de novembre del 2012

Alcaldes i regidors del PSC ebrenc es conjuren al Pinell de Brai 'contra les retallades de CiU i PP'

EL PINELL DE BRAI (Terra Alta).- A pocs dies de la vaga general del 14-N, tant ICV com el PSC han aprofitat el cap de setmana per intensificar els seus arguments en contra de les retallades que han aplicat tant el govern de la Generalitat com el d'Espanya, i també per rebutjar la reforma laboral que va aprovar el govern estatal del PP amb el suport de CiU. En aquest sentit, la número 3 del PSC per Tarragona, Núria Ventura, acompanyada per altres membres ebrencs de la seua candidatura, han participat aquest diumenge al matí en una trobada amb alcaldes i alcadesses, regidors i regidores socialistes d'arreu del territori, que ha tingut lloc al Pinell de Brai. En aquesta trobada, el PSC ebrenc ha reivindicat un altre cop "la importància dels municipis com a administracions més properes als ciutadans, i com a eines fonamentals per afrontar la situació econòmica actual i solucionar els problemes reals".

"Avui els socialistes ebrencs ens reafirmem en el nostre compromís amb el món local, i volem mostrar el nostre suport als alcaldes i alcadesses, regidors i regidores en la seva lluita diària per fer front a les retallades de CiU i PP, amb l'objectiu de donar millors serveis als veïns i veïnes dels nostres municipis", ha subratllat Ventura. En la mateixa línia, la dirigent socialista ha criticat la "manca de lleialtat institucional cap als ajuntaments des de les administracions de l'Estat i Generalitat", on governen aquestes dues formacions. “Estem assistint a retards en els pagaments i en els convenis i també en el retard de la posada en marxa d'infraesctrucutres i equipaments en benefici dels ciutadans", ha recordat.

La candidata ebrenca del PSC ha recordat que la situació financera és insostenible per a molts ens locals, i ha assegurat que els socialistes impulsarà un nou model de finançament local, entre altres mesures. Ventura ha assumit el compromís de situar de nou en primer terme els municipis de Catalunya. A la vegada, Ventura ha recordat que al programa electoral socialista hi figura una llei electoral catalana, inspirada en el model alemany, en que cada elector vota nominalment el diputat de la seua circumscripció, i en una segona urna vota una llista única per tot Catalunya, amb el principi “d'una persona, un vot", i que planteja també la introducció del vot a partir dels 16 anys.

Imatge PSC Terres de l'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta