12 de novembre del 2012

Annabel Marcos (CiU): ‘El PP no ha defensat mai el Corredor del Mediterrani’




AMPOSTA (Montsià).- La número 6 de CiU per Tarragona, l’ampostina Annabel Marcos, ha afirmat aquest dilluns que la gent de les Terres de l’Ebre i del conjunt de Catalunya sabrà entendre la importància històrica de les eleccions al Parlament del 25 de novembre. Segons Marcos, aquesta és la seua percepció després de les diverses xerrades informatives sobre el dret a decidir en què ha participat, a la comarca del Montsià. Durant una entrevista a l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre, la diputada durant aquesta última legislatura també ha assenyalat quines són les principals propostes electorals de CiU per al Montsià, com ara potenciar el turisme, les infraestructures com el Corredor del Mediterrani, i la reactivació econòmica.

En la mateixa línia, la candidata de Convergència i Unió per la comarca del Montsià ha rebutjat que la presidenciable del Partit Popular, Alícia Sánchez Camacho, digués dissabte a Tarragona que la independència de Catalunya "ensorraria" el projecte del Corredor del Mediterrani. Marcos ha afirmat que en una campanya electoral no s’hi val tot, i ha recordat que el Partit Popular no ha cregut mai en el Corredor del Mediterrani. Sobre aquest mateix tema, Annabel Marcos ha afirmat que amb la independència Catalunya encara quedaria més propera i més connectada amb la resta d’Europa.

D’altra banda, Marcos ha fet un balanç positiu del seus primers dos anys al Parlament, tot assenyalant que ha estat una legislatura breu però intensa. En la legislatura passada, la diputada ampostina, advocada de professió, va participar en les comissions parlamentàries de Salut i de Justícia.

1 comentari:

  1. Me resulta difícil creure res del diu sense ser malpensat.
    Annabel Marcos va anar a llistes del PP, després va passar a la CiU de "la puta i la ramoneta" i ara resulta que s'ha tornat independentista.
    És com ser capellà cristià i convertir-se en imam musulmà

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta