14 de novembre del 2012

Artur Mas es va reunir amb representants de la plantilla de Cemex abans del míting de Tortosa



TORTOSA (Baix Ebre).- El president de la Generalitat i candidat de CiU, Artur Mas, es va reunir dimarts al vespre amb un grup de treballadors i amb representants del comitè d'empresa de la planta d'Alcanar de la cimentera Cemex, tot aprofitant la seua visita a Tortosa amb motiu del míting central de campanya a les Terres de l'Ebre. Contràriament al que han publicat alguns mitjans de comunicació, i just mitja hora abans de començar el míting, Mas va rebre els treballadors en una sala del mateix pavelló del Temple. El president de la Generalitat va tenir oportunitat d'analitzar així la difícil situació que travessa aquesta empresa, que s'ha traduït en la presentació d'un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) que afecta gairebé la totalitat de la plantilla de la cimentera d'Alcanar.

En la trobada amb els treballadors de Cemex, Mas estava acompanyat per la cap de llista de CiU a les Terres de l'Ebre, Meritxell Roigé; pel delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, per la directora dels Serveis Territorials d'Empresa i Ocupació, Mercè Miralles, pel portaveu de CiU a l'Ajuntament d'Alcanar, Ivan Romeu, i per l'alcalde de Sant Carles de la Ràpita, Joan Martín Masdéu, així com per diversos alcaldes i membres de la candidatura de CiU del territori, els quals van seguir amb atenció les explicacions dels treballadors. El president es va comprometre a continuar interessant-se des del govern català sobre aquesta qüestió i els va avançar que, tot i que l'empresa no en té l'obligació, per haver presentat l'ERO a Madrid, es reunirà amb responsables de la Generalitat aquesta mateixa setmana.

De fet, des de la Generalitat es mantenen converses amb l'empresa Cemex per conèixer de primera mà les seves intencions pel que fa a la planta d'Alcanar. El director general de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball, Ramon Bonastre, i el delegat del Govern, es van reunir aquest dilluns passat amb els alcaldes d'Alcanar i la Ràpita, així com amb els representants dels treballadors.

Imatge: CiU Terres de l'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta